Jehova Tanúi miért ilyen erőszakosak, miért nem értik meg, ha valaki nem ért velük egyet, miért mondják tovább a szöveget?
Beszéltem már a Jehova Tanúiról dolgokról, én elmondtam, hogy mit hogy értek, és hogy megértem azt, hogy ő nem ért velem egyet. Erre nem az volt a válasz, hogy oké, hanem tovább mondta a szöveget, és ki akart oktatni, hogy olvassam el XY dolgot... Figyelitek ezt a stílust?
Miért ilyen erőszakosak? Mit nem lehet azon megérteni, hogy én nem az hiszem, mint ő? A vitát teljesen feleslegesnek tartom a Tanúkkal, mert meggyőzni őket az ellenkezőjéről nem lehet, csak felesleges időpazarlás, én jobban szeretem a békességet. Nagyon rámenősek, szinte mindent bevetnek, hogy meggyőzzék a másikat a tanításaikról.
De én akkor sem értek velük egyet, elutasítom azt, amiket tanítanak.
De miért ilyen erőszakosak? Így nevelik őket az Őrtoronyban direkt, vagy mi?
sajnálom hogy ez a véleményed.
Talán annyit, hogy nem erőszakosak, mert az erejüket nem használják, mivel fizikálisan nem bántanak senkit
Inkább szeretnének meggyőzőek lenni mert a felebarátaik életét tartják szemelőtt.
Persze nem tanitanak arra hogy feleslegesen beszéljenek a Testvérek, mert a Teremtő sem kényszerit senkit.
És igaz hogy néha vannak túlzások is amit rólunk mondanak...
Az erőszak nem csak fizikai lehet, hanem lelki is. Azt pedig kétlem, hogy a felebaráti szeretetről lenne szó. Inkább arról, hogy az Őrtorony szolgálatában álltok.
Egyébként meg nem vagytok meggyőzőek, az érveiteket már ítekre szedték a kritikai oldalakon.
Egyébként meg természetesen tisztelet a kivétel. A Tanúk közt is vannak normálisabbak.
A kérdés azokról szól, akik nem azok.
Előző:
Akadhat kivétel, 1-2 aki normális, ez igaz, de az elég ritka lehet. Őket nem érinti a kérdés. A Tanúk nagytöbbségére, az egész szervezetre azonban az erőszakosság jellemző.
A kérdés ennek a miértjéről szól, és arról, mit tehetünk ez ellen a viselekdés ellen.
"Az erőszak nem csak fizikai lehet, hanem lelki is."
Ez így van. De ők ezt nem értik meg, mert nincs lelkük, azt már rég eladták az őrtorony-brigádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!