Ki az az Isten, vajon a szerető gondoskodó, vagy a féltékeny, bosszúálló?
Hogy Isten nem lehet bosszúálló!
"A hit hallásból van,a hallás pedig Isten igéje álltal"
Olvasgasd a Bibliát,ha a létező,nem pedig a jóIstenben akarsz hinni!
jó,akkor szerinted intézkedhetek is,hogy a bizonyos lány megkapja a büntetését,mondjam el a vőlegényének,hogy kikezdett a pasimmal?És isten helyesnek fogja tartani?
Miféle isten az ilyen?A bosszúállás akkor isten szerint elfogadott dolog???
nem, de az őszinteség igen. gondolj bele, mitöl mentenéd meg azzal, ha őszintén beszélsz vele. a reakciója már a saját baja lesz, te tisztáztad magad,és nem bosszúból cselekedtél.
Most ebben az esetben nem én nem voltam őszinte,hanem ő játszotta meg magát előttem,neki kéne velem beszélnie nem nekem kellene rávenni őt,hogy bocsánatot kérjen a szemétségei miatt..erre neki kell rájönnie,nem nekem kell számára unalmas szentbeszédet tartani,ha nem érdekli őt a tiszta út,mert utána úgyis megy,virágról virágra ez az éjszakai pillangó..én tisztázva vagyok,bárhogy is nézem,mert ebben az esetben az ő fején van a vaj,nem pedig az enyémen..
igazad van,és nagyon szép amit leírtál,de én már túltettem magam,nem haragszom rá,szóval megbocsájtottam,mint ahogy mindenkinekcsak hát,fájt..érted..de azért végül mindenkinek megbocsájtok,ezért nincs is ellenségem,csak ha valaki megbántott,nem szeretem többé a társaságát!Biztos,hogy ezzel a lánnyal sem fogok találkozni,legfeljebb,ha összefutunk..igen,szépen megírtad,de mindenkinek olyannak kéne lennie,hogy megbocsájt,mégsem olyanok,és ez is egy gonosz dolog,akárcsak a bosszuállás..És úgyis megbántam volna,hogy tönkretettem egy életet,csak azért,mert nekem nem tetszett amit csinált..ha ő ezt látja helyesnek,akkor csak magától változhat,mert a gyereknek is mondhatjuk,hogy ne,ne,ő az ellenkezőjét teszi,csakazértis!
Milyen jó,hogy van isten,aki belémültette a helyes gondolkozást,mielőtt megszülettem,mert nem azt mondom,hogy szent vagyok,de akár állhatnék bosszút is,vagy lehetnék gonosz,rosszakaró ember,átgázolva mások érzésein,de hál ISTENNEK!!!!Nem vagyok az,és ezt csak neki köszönhetem,meg a nagymamámnak,hogy megtanított,hogy először nézzem meg,hogy esne,mielőtt másokkal megteszem!Fontos dolgok ezek,bizony...bárcsak mindenki olyan ember lenne,mintnagyanyám,nem lenne háború...
Azzal,hogy utaltál a Bibliának arra a részére,ahol azt állitja hogy e világ ura,Istene a Sátán,gondolom azt akarod mondani,hogy a Sátán és Isten két személy,igyhát Isten nem lehet bosszúálló.Igaz?
Akkor most mivan,harc van közöttük!?
Bajban vagyunk,mivel két nagyhatalom van!
Kiaz aki biztosit arról hogy ki fog győzni?
De ha mondjuk csak egy nagyhatalom van,akkor nincs mitől félnünk,(de csak akkor)!
Hiszen akkor nincs is háború!
Lehet hogy minden úgy van jól ahogy van,vagy valami kifutott Isten kezéből?
Te jól ismered a Bibliát!Akkor tudod,hogy megvan irva:Nincsen hatalom hanem csak Istentől...
I Sám 19:9 "És az Istentől küldött gonosz lélek megszálta Sault"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!