Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hagyott magamra Isten,...

Miért hagyott magamra Isten, talán még élvezi is hogy szenvedek?

Figyelt kérdés

Nem válaszol,nem segit,kilépett az életemből.Azok után hogy mindennapi vezetésem volt,minden kérdésemre válasz érkezett,és betegek gyógyultak a kezem alatt,hogy szinte mondhatom jácott velem,pozitiv értendő!Ennek már sok éve.

Haragszom rá,szenvedek,és nemis akarok hinni benne,de minden út Rómába vezet,igy csak filozofálgatok sértegetem,hogy a figyelmet felhivjam magamra...minden hiába..Már azon is gondolkodtam,hogy talán nemis élek már,csak valami olyan történik velem mint a horror filmekben,hogy azt hiszem hogy élek,de csak itt maradtam közel a földhöz...depis vagyok,pánikrohamaim vannak...

Senki megne próbálja azt válaszolni,hogy valamit elkövettél,mert én hiszek Jézus váltságáldozatába,és nem hiszek abban,hogy tudok olyat tenni,amiért ez jár!.

Akit Szent Szellem vezet,bűnt nem cselekedhetik,mert nemis teheti,mert benne marad annak lelke...

2010. febr. 12. 18:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Olvasd el Richard Bach, Búcsú a biztonságtól című könyvét. Olvasd végig. Sok választ találsz majd.
2010. aug. 5. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!