Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Protestánsok és pünkösdisták,...

Protestánsok és pünkösdisták, mi a bajotok az orthodoxiával?

Figyelt kérdés

Mert a katolikusokat folyton támadjátok, szidjátok, de az orthodox vallással nem tudtok mit kezdeni!

Ősi, és hiteles vallás, amiket a katolicizmusban kifogásoltok, az orthodoxiában nincs meg! Kíváncsi vagyok, mégis, mitől tartjátok jobbnak a saját protestáns vallásaitokat mint az ősi és méltóságteljes, hiteles tradíciót, amely Jézus korába nyúlik vissza: az orthodoxiát!

2015. febr. 5. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
10-nek igaza van, a 9-es sötét és gyalázatos komment után valószínűnek tartom, a kérdező provokátor.
2015. febr. 10. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Én kérek elnézést a 9-es kommentért.

Az ilyen megnyilvánulás nálunk egyáltalán nem elfogadott.

(egy másik ortodox)

2015. febr. 10. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
A nyelvét a szájából kivágós részen behaltam a röhögéstől :DDD érdemes benézni néha a GYK ra, lehet még találni ilyen gyöngyszemeket :DD
2015. márc. 1. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
már lassan csak ilyensegghülye provokátorokat lehet itt találni, kedves előző, nem vicces
2015. márc. 1. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!