Hazudik-e az a keresztény, aki azt mondja a gyermekének, hogy a mikulás hozza az ajándékot?
filoszgod!
Nekem erről más a véleményem, de miután ebben a véleménykülönbségben nem fogunk egyezségre jutni, ezért javaslom, hogy egymás véleményét tiszteletben tartva itt zárjuk le a témát. Bármelyik másik témában bármikor szívesen cserélek veled véleményt. További szép napot!
Érdekes. Ha ennyire ágálunk ellene, hogy mikulásozzunk a gyerekekkel, mert az hazugság, akkor ezt miért nem vonatkoztatjuk a bibliai mesékre is? Azzal persze tömhetjük a fejüket.
A "kegyes hazugságról" meg annyit, hogy én még egyedül a vallás kapcsán találkoztam ilyennel, amikor rokonom az anyukám tudta nélkül elvitt gyülekezetbe, én meg őszinte gyerek voltam és persze elmondtam anyámnak, és persze nem örült neki. A rokonom szerint meg kegyes hazugság lett volna nem elmondani. :S
De ha ez megnyugtat, kedves kérdező, engem sose vágtak át a Mikulással, én született ateista vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!