Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek is hazugság a biblia?

Szerintetek is hazugság a biblia?

Figyelt kérdés
Marmint ugy ertem hogy amit leirnak benne az csak egy vallashoz kapcsolodik. En nem akarom megserteni egyik vallast sem en szemely szerint reformatus vagyok de nem hiszek a vallasokban csak Istenben. Mi a velemenyetek errol??

2014. nov. 20. 21:40
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Na epp ezert tettem fel a kerdest mert annyi fajta verziot olvastam kommentekben hogy eldontenise tudom melyik az igaz. De azert koszom a normalis valaszokat.
2014. nov. 25. 21:53
 32/32 xeniah ***** válasza:

"en szemely szerint reformatus vagyok de nem hiszek a vallasokban csak Istenben"

Az a véleményem, hogy akkor te egy általad kitalált istenben hiszel. És református legfeljebb annyiban lehetsz, hogy annak kereszteltek, ami gyakorlatilag semmit sem jelent számodra, hiszen a reformátusok (elvileg) elismerik a Bibliát Isten szavaként, te pedig nem.

És nem, szerintem nem hazugság a Biblia. Megtapasztaltam, hogy igaz. Eddig is beteljesedtek a benne leírt próféciák, és a hátralevők is be fognak. És ez teljesen független attól, hogy hányan hisznek benne.

2014. nov. 29. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!