Hogy lehet, hogy ennyi magyar keresztény vallási alapon cionista nézeteket vall?
"A magyar keresztények vallási alapon magyar keresztény nézeteket vallanak"
Valóban létezik olyan, hogy magyar kereszténység, bár az egyáltalán nem azonos a mai judeo-kereszténységgel, sőt szöges ellentéte annak. Ez az ún. szkíta nemzeti, népi rítus, ami sajnos napjainkban egyáltalán nem elterjedt, te viszont azt írtad, hogy a magyarok ezt a fajta kereszténységet gyakorolják, aami nemígy van, szóval feltételezem, hogy csak véletlenül fogalmaztál így.
"Ezek szerint vannak olyan egyházak/felekezetek, amelyek cionista "értékrendet" hirdetnek keresztény álca mögött?"
Nézd meg pl a Hitgyülit, melynek tagjai Izrael mellett demonstráltak a gázai mészárlással kapcsolatban.
Egyébként nem szektákra gondoltam, hanem katolikus emberekre, mert rengeteg olyan személlyen találkoztam, akik bibliai alapon felsőbbrendűnek tekintik a zsidókat és emiatt a palesztin genocídium mellett állnak.
Nagyon szép ez a szkíta kereszténység.
Tiszta, őszinte, és rendkívül mély igazságokat mond. Olyanokat, amik tényleg hozzám szólnak, és a véremből valók.
Köszönöm a kérdezőnek, hogy rávilágított, és így lehetőségem lett megismerni.
https://www.youtube.com/watch?v=20lbMegGkcA
Biztos vagyok benne, hogy a magyar emberek fogékonyabbak lennének erre a hitre, ha találkozhatnának vele. Szerintem azért fogadják el páran a cionista elveket, mert csak a felszínét látják, a lényegét nem- és mert a sajtó elhallgatja a cionista terrort.
akik pedig értik, és mégis követik, azok valószínűleg fizetett emberek, akik a tanok terjesztéséért cserébe pénzt kapnak a cionista egyháztól.
Vagy esetleg teljesen őrültek.
Más magyarázatot nem tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!