Jehova Tanúi miért válogatnak?
"Döglött tehén nem ad tejet."
Ha van egy ember, aki előre láthatóan hamar meg fog halni, abból nem lehet elégséges hasznot húzni. Ilyen egyszerű. Beteg katonát se soroznak be, mert nem tud hadászati hasznot termelni a feljebbvalóinak.
Tekintve, hogy a vakbuzgó hülyék pénzéből van fenntartva, amit mindennemű végzettség nélküli, vén csontok osztanak szét.
Figyelem. Igaz történet következik.
Annak idején, amikor még kiskorú voltam, nagynéném az anyukám megkérdezése nélkül elcipelt a gyülekezetbe.
Ott hallottam a következő mondatot:
- Múlt héten influenzás voltam, és nem tudtam eljönni a gyülekezetbe, ez biztos a Sátán műve. (mármint az influenza).
Szóval elképzelhető, hogy a betegséget ördögi praktikának tartják, és jobb távol tartani magukat az ilyenektől.
Szia Ez tévedés
Magam is voltam beteg és ilyet soha nem hallottam,
már csak azért sem, mert az emberi gyengeségek mint az influenza, vagy egyébb illetve a sérülések, mint a mozgás hallás látás sérültek is ugyan ugy részei a testvériségünknek.
Csak elmondom, hogy 239 országban szinte minden nyelven készülnek látás sérülteknek is Braille irással bibliai kiadványok, ahallás sérülteknek Jelnyelves felvételek több ezer nyelven is
A jw.org honlapon közel 600 nyelven lehet hozzájutni a felvételekhez kiadványokhoz, stb köztük jelnyelven is, és hangfelvétel utján is.
A mozg
s sérülteket autóval szállitjuk a gyülekezetekbe, söt a szolgálatba is elkisérjük, segitünk a bevásárlásban takaritásban, stb
nem válogatunk ez tévedés, ha valaki még is ilyet tesz az majd elszámol vele !!!!!!!!!!
Kedves kérdezö,
bocsáss meg de azért már szánalmas ez a sok hazugság. Ne higyjél már kérlek minden hazug vádnak. /Bár úgyis azt hiszel amit akarsz./
El sem tudod képzelni, mennyit segítünk egymáson. De nem kiabáljuk ki a hangosbeszélöbe, teljesen természetes, normális dolognak tartjuk egymáson segíteni.
Képzeld a mi gyülekezetünkbe is van tolókocsis, vannak idösek, betegek is, akiknek segítünk.
Ok az eggyetlen akik nem valogatnak.
Voltal mar kongresszuson?
Lathatnad!
ma 09:52
Párválasztásra értettem,ha sérült akkor már a kutyának sem kell..
ma 13:43
A Biblia is irja jobb nem jó az embernek egyedül,és nem véletlen lett Éva sem Ádám mellé.
Ez nem igaz.
ugyan is nem egy sem nem kettő olyan embert ismerek aki vakon ment férjhez egy teljesen látó testvérhez szép gyermekei vannak. Sőt nm egy olyan mozgássérült van vagy hallás sérült aki talált magának párt,
De hogy ne menjünk messzire:
magam is "beteg" vagyok és két hónapja férjhez mentem egy igen kedves Testvérhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!