Ozmium42 kérdése:
Isten miért bízza más emberekre, hogy átadják nekünk az Ő üzenetét, ha ezt ő maga is megtehetné közvetlenül?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 02:02
41/42 A kérdező kommentje:
Például Sámuelnek gyerekként hogyan nem robbant szét az agya, és hogyan trenírozta magát, hogy képes legyen ébren is hallani Isten hangját?
2014. nov. 6. 22:27
42/42 Salx Narval válasza:
Kedves 40: válaszadó, látom képtelen vagy feladni, csűröd, csavarod csakhogy igazad legyen.:D Szerintem már te is látod, hogy ebből a dologból nem jössz ki jól, még úgy sem, hogy kihátrálsz és csak az özönvíz utáni eseményekre módosítasz. Megkönnyítem számodra a dolgot mert látom mennyire szeretnéd, hogy neked lenne igazad. Parancsolj én tévedtem, ezek szerint mégsem mindenható. Isten valóban nem képes úgy megjelenni, vagy szólni az emberekhez, hogy el ne pusztítaná az atomvillanáshoz hasonlatos fényessége őket, kivéve (hogy is mondtad) a "trenírozottak" ja és a vízözön előttiek, ezért nem akar szólni hozzánk. Tessék, belátom igazad volt. Most jobban érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!