Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=M0wOGZqknRM

Csak az válaszoljon,aki végignézte.

2014. szept. 14. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, hogy válaszolok, bár magam nem néztem végig a videót, viszont belekukkantottam, és elolvastam a videó alatti ismertetést.

A pünkösdi-karizmatikus mozgalmat nem kell bemutatni, maximálisan egyetértek, avval, hogy ami ott zajlik, annak semmi köze Istenhez. Különös, hogy ők protestánsoknak vallják magukat, miközben oly dolgokat cselekszenek, amiknek semmi köze sincs a protestantizmushoz. Luther és kortársai nem ezt értették a "Sola Scripturán".

2014. szept. 14. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszoló vagyok. Elkezdtem nézni a videót, amit az ex-karizmatikus pásztor mondott, avval maximálisan egyetértek. Az utána következő videók már sok voltak, nem bírtam tovább nézni. Továbbra is azt mondom, hogy ennek az egésznek semmi köze sincs sem Istenhez, sem a protestantizmushoz, még kevésbé a Bibliához.
2014. szept. 14. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

A legjobban a szaladó lány tetszett a végén.

Úgy gondolom, hogy az emberek úgy töltik az szabadidejüket, ahogyan szeretnék.

Mindenki azt tesz az életével, amit szeretne.

Bár ha ingyen leves vagy ilyesmi lett volna, az jobban tetszik, bevallom.

Én nem vagyok híve semmilyen jellegű őrjöngésnek, de itt nem látok olyasmit, hogy dühkitörés volna vagy közveszélyes emberek.

Az sem sokkal jobb, amikor valaki kínozzá magát az Úrért.

Igazából arról van szó, hogy az ateistáknak furcsa, a többi felekezet meg nem bírja feldolgozni, hogy nem őket tekintik igaznak.

Tudom az nem jó, ha sokan becsapják magukat és meghalnak a betegségben (bár nem hiszem, hogy ez jellemező volna).

2014. szept. 14. 21:21
 4/5 Salx Narval ***** válasza:
Nagyon vegyes érzelmeket váltott ki belőlem ez riport és őszintén szólva nem tudom mit is gondoljak az egészről. Eleinte csak mosolyogtam és csóváltam a fejem az emberi butaság és a cirkusz láttán. Később már nem vigyorogtam, sőt elborzadtam az egésztől. Tény, hogy ezek az emberek önszántukból vannak ott, de ahogy viselkednek és amit a vezetőik művelnek az inkább undort mint sajnálatot váltott ki belőlem. A gyerekek láttán ismét sajnálatot éreztem és már dühöt is. Az viszont biztos, hogy a rossz érzéseim kerekedtek felül. Eddig úgy gondoltam, hogy egy nagy baromság az egész, sok az idióta ember és ezzel letudtam. Most viszont azt érzem, hogy tenni kellene ellene valamit, csak azt nem tudom, hogy mit és hogyan.
2014. szept. 15. 04:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem azért vagyunk dühösek, mert nem a mi egyházunk az igazi. Szándékosan ferdítesz?

Hanem azért, mert az ilyen gyülekezetek lejáratják a kereszténységet, holott semmi közük hozzánk. A sok buta ember meg inkább kiindul ilyenből, meg a többi marhaságból, és hiszik azt, hogy ez az Úr teste. Te meg a sok rosszindulat helyett, ha már nem térsz meg, legalább ismeretet szerezhetnél. Attól mert ismersz három igét még nem jelenti azt, hogy nálad az igazság és ezt így is tálalod.

2014. szept. 15. 05:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!