Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg erőszakosak a Jehova...

Tényleg erőszakosak a Jehova tanúi?

Figyelt kérdés

2014. júl. 31. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha égne a házad, szivesen venéd e ha szolnának neked róla és megpróbálnának segiteni Neked?

Ez a világ a pusztulás szélén van és fontos, hogy ez mindenki tudja, hisz ettől füg az élete. Hisz ha tud a pusztulásrol és megtudja azt, hogyan lehet tulélni, akkor az életét mentheti meg. "

Ez meg a másik, a csúsztatások, a nem passzoló hasonlatok. A ház ha ég és nem csinálsz semmit, akkor egyértelmű, hogy le fog égni. Hogy honnan tudom? Mert ahány ház elkezdett égni és nem csináltak vele semmit, az bizony jól leégett, egymillió közül 999.999 darab. Így hát persze hogy szívesen veszem ha valaki segít az oltásban, függetlenül attól hogy az jehova vagy bármilyen más felekezetű, esetleg nő vagy félkezű vagy néger vagy aggastyán.

De a világ pusztulás szélén állását csak hiszik, ráadásul már 100 éve szajkózzák (a katolikusok meg már vagy kétezer éve), de még egyrészt sosem történt ilyen, másrészt minden évtizedben csak egyre jobbak lettek eddig az életkörülmények. Szóval ha így halad a világ a pusztulás felé, hogy közben egyre kellemesebb lesz a környezetünk, akkor én igazán nem félek a végkifejlettől, engem csak ne akarjon senki megmenteni az állítólagos "pusztulástól" :)

2014. aug. 3. 12:51
 12/16 sandor76 ***** válasza:
38%

Pont ez lessz a lenyeg,a tetoponton lessz vege.

Igy tortent Noe idejeben is,igy lessz most is,ezt ha valaki ismeri a Bibliat tudja,ezenfelul Jezus pontosan ezekrol beszelt a vegidot tekintve.

2014. aug. 3. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Húú de jóóó! Alig várom már :D

Te meg csak rettegj tovább, ha neked az a jó, de csak szép csendesen, magadban, úgy legalább biztosan nem rontod el mások jókedvét a károgásoddal ;)

2014. aug. 3. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Na de ha maga a Biblia azt mondja, hogy úgyis csak nagyon keveseknek sikerül megmenekülni, akkor mire ez a nagy buzgalom?
2014. aug. 3. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Pechemre az én kerületemben van a főhadiszállásuk, úgyhogy sűrűn "meg vagyok tisztelve" a társaságukkal. Volt olyan, hogy egy héten kétszer is jöttek házalni... Nem tudom, hogy miért nem hagynak már békén?!
2014. aug. 3. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé. Ki van írva a postaládámra, hogy szórólapokkal meg mindenféle fecnikkel ne piszkáljanak, erre nem idejönnek havi szinten és dobálják bele a papírjaikat a ládámba? Egyszer elkaptam őket és magamhoz képest meglehetősen illedelmesen megkértem őket, hogy, ha egy mód van rá ide és ennek a háznak a 200 méteres körzetébe ne jöjjenek, mert nem akarok vallást meg magazinokat venni, persze nem értették meg és továbbra is nyomkodták az orrom alá az előfizetési papírjaikat. Ezek után közöltem velük, hogy helyezzék föl az újságjaikat a végbelükbe és, ha még egyszer meglátom itt őket rájuk eresztem a kutyát. Erre közölték velem, hogy, mikor majd Jézus újra eljön az ilyen pogányok, mint én a kínok kínjait fogják átélni, amikor a Messiás elhozza a tisztulást. Mondtam is nekik, hogy nekem bőven elég kín a benzináremelkedés, meg, ha Jézus valóban visszajönni, személyesen rugdosná seggbe az olyanokat, mint ők.
2014. aug. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!