Lehetséges hogy Jézus alkoholista volt (lent több)?
Figyelt kérdés
Ugyebár a legtöbb keresztény ünnepben mindig borral ünnepelnek és a kis keresztények (nem vagyok keresztény természeti vallásban hiszek) növendékekkel is bort itatnak és azt mondják az jézus vére, de hát a bor az alkohol a "pusztít, rombol, nyomorba dönt" miért nem a víz szimbolizálja az ő "vérét" elvégre az minden élet forrása a tisztaságé a megújulásé.
Az jutott eszembe hogy lehetséges hogy titkok jézus alkoholista lehetett és a hívőit ezúton teszi ő maga is azzá (megjegyzem nem egy hithű keresztény láttam már részegen borzalmasan viselkedni)
2014. júl. 10. 14:18
21/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat akkor ahogy látom jól gondoltam azt amit kérdeztem de várok még további válaszokat is szívesen nagyon érdekesek
2014. júl. 11. 20:07
22/23 anonim válasza:
Tulajdon képpen nem sokat tudni róla, még a külsejéről sem, szóval akármi elképzelhető.
23/23 anonim válasza:
MICSODAAA ??? Mi bizonyosodott be ? Amit fent állítottál az biztosan nem. A válaszadók nagy része a nen biztosat vagy a nemet írta. Amúgy a bor ivás okát az Utolsó vacsora története adja, utába lehet nézni. A miséken fogyasztandó bor(alkohol) nagyon kis mennyiség, olyan kis mennyiség, hogy nem káros a gyerekekre, berúgni meg pláne nem lehet tõle. Jajj, most vigyáznom kell, nehogy rontást küldjenek rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!