Miért bűnös minden ami kicsit is élvezetesebbé teszi az életet?
Ami csak egy szemernyi izzást,pezsgést ad vagy úgy mond életet visz,hoz az éveinkbe az mind bűnös,tilos cselekedet.
Tilos csajozni,ismerkedni,de még csak megnézni valakit vagy gondolni a szexre, tilos berúgni,pénzért dolgozni is-legyünk szegények.Ha azért vágatot le a hajad, hogy szebb legyél akkor hiú vagy és az bűnös. Lövöldözős filmeket nézni és hasonlókat,mert erőszakra buzdít.
Még egy jót káromkodni is bűnös cselekedet.
Tilos jógázni. Ha azért sportolsz, hogy szebb legyen a külsőd, hogy elfogadd magad, hogy mások szemében vonzóbb legyél az is bűnös. Ha külföldre költözöl és nem tudod az idősödő szüleid segíteni akkor is bűnös vagy, mert mellettük lenne a helyed.
Mit szabad akkor ha el vagyunk tiltva attól ami élvezetessé teheti az életet ?
20-as! De, ő tökéletes volt emberként is, olyan értelemben hogy nem vétkezett. Azaz amiket említesz, helyénvalóak voltak. Azt ne keverjük ide, amit a Zsidókhoz írt levél mond a szenvedéséről meg az engedelmessegerol, mert az nem a bűnre vonatkozik.
Ha a Krisztus követett el akármilyen kis bűnt a földi élete során, akkor engesztelő áldozata nem érvényes es mindenki el fog karhozni. Namost ez nyilvánvaló baromság.
Persze mondhatod, hogy te a Bibliát tanítások könyvének tekinted, de a kereszténység lényege Jézus Krisztus megváltásába vetett hit, ami független az embertől. A többi az utána jön. Ha ezt valaki jelentéktelennek tartja vagy elutasítja, az legfeljebb kulturális értelemben véve keresztény.
"Persze mondhatod, hogy te a Bibliát tanítások könyvének tekinted, de a kereszténység lényege Jézus Krisztus megváltásába vetett hit, ami független az embertől."
Akkor legyen neked a te hited szerint,nem kívánlak meggyőzni semmiről.
Filoszmen, neee, légyszi ne törd össze gyenge lábakon álló hitemet :D
Mint írtam, engem nehéz meggyőzni bármiről is, ugyanis Isten nélkül halott lennék. És ezt nem a hitre értem, hanem konkrét dolgokra.
Ennyit erről.
Pedig a falvédősöké az Isten országa,ne szóld le őket;-)
Mik azok a konkrét dolgok,leírnád? csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!