Honnan tudhatjuk, hogy milyen lesz a mennyország?
Lehet abban a "dimenzióban" geometriai kockák leszünk ,akiknek egyedül az nyújt örömöt ,hogy foroghatunk a fehér semmiben. Isten mindig fénysebességgel pörgetne minket.
Pokolban pedig Sátán a tüzes radírjával állandóan eltűntetné és újra rajzolná a szerencsétlen, 2des körré alakult testünket.
Ez se hízelgő ajánlat...
Megeshet ,hogy tényleg így van. Ki tudja mi lesz halál után.
Azért foglalkozik, mert az élet része az elmúlás. Ez ugyanígy igaz a kapcsolatokra is. Nézd csak meg pl a szerelmi kapcsolatokat. Azt hiszi az ember mikor egy kapcsolatban van, hogy ez az, ez kell nekem. Nem is tudja elképzelni a másik nélkül az életét. Aztán egyszer véget ér. Az első szörnyű, aztán jön a 2. 3. meg amennyi. S mindig van tovább. Én most is egy kapcsolatban vagyok, de már tudom, hogy bár szeretem a párom, nem tart ez sem örökké, mert aminek kezdete van annak fájó elmúlása is. Visszanézek mindenhol ugyanaz a hév aztán ugyanaz a vég. Mindennek van egy ritmusa. Már nem okoz nehézséget.
Az ember mindig keres, keresi, hogy ki ő, honnan jön, s hová tart. Bizonyára sokféle mennyország. Annyiféle ahányképpen elképzeljük. Minden vallás irodalmában szerepel az a rész, hogy Istent úgy látjuk, majd magunk elött, ahogyan el tudjuk Őt képzelni, s e mellé a környezet. Bár biztosan van egy eredeti mindentől független formája is.
szia!
én úgy gondolom hogy létezik egy számunkra láthatatlan világ amit te magad is meg tudsz tapasztalni.és hogy van jó és rossz oldal.életünk végezetével csak a testünk hal meg de a lelkünk tovább él.ha életedben megismerted Jézus Krisztust, választottad és követed akkor ő megment téged attól a valóságtól ami várna rád egyébként, és ez a pokol valósága.és egy gyönyörű, csodás, békés helyen élhetsz, ahol nincs többé éhség sem szomorúság.Gondolhatod, ez badarság...igen lehet hogy valaki számára az.egy biztos én nem veszítenék semmit ha tévednék és mégis megsemmisülnék a halál után, de mi van akkor ha nekem van igazam?
a mennyországról egyébbként olvashatsz a Bibliában, és egyre több olyan személy van aki állítja járt odaát.van weboldal ahol erről hallhatsz videókat.keress rá a google keresőben:keresztény filmek.van egy oldal ahol filmeken kívül vannak bizonyságok is (például a mennyről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!