Istennek mi célja volt a dinoszauruszokkal?
@Vidiripi:
Most csak egy részletre reagálnék. Érdekes módon azt nem tudod, mit tanítanak hittanórán, de azt ige, hogy a többin mit - pont te írtad, hogy hazugságokat. Ezeket legyél szíves tételesen felsorolni. A hittanórán tanított hazugságokkal kacsolatban a Szekuláris Figyelő vagy az Ateista Klub blogokat ajánlanám figyelmedbe.
Vidiripi
"Érdekes módon azt nem tudod, mit tanítanak hittanórán, de azt ige, hogy a többin mit - pont te írtad, hogy hazugságokat."
Amikor én hittanórára jártam akkor sem tudtam mit tanítanak. Mert nem az érdekelt ,egészen más miatt jártam oda. Most sem járok hittan órára. Evidens hogy nem tudom mit tanítanak ott.
De miért kellene nekem azt tudni? Azért mert hívő vagyok?
Papok adnak össze azonos neműeket. Szerinted? (hazugság)
Nem értem hogy miért használsz többes számot. Milyen többin?
"Ezeket legyél szíves tételesen felsorolni."
Minek hogy ugyan azokat a dolgokat vitassuk meg amiket már számtalanszor itt az oldalon.
- Teremtés vagy a véletlen
- Az ember keletkezése
Meg a többi.
"Istennek mi célja volt a dinoszauruszokkal?"
Mi az, hogy VOLT??? Honnan tudod, hogy nem egy elkövetkező terv részesei??? Isten útjai kifürkészhetetlenek... :D
Vidiripi
Tom Benko!
Te biztos voltál mostanában. Én nem így nem is tudom de nem is érdekel. :))
A felsorolással kapcsolatban meg már írtam. Állás pontom változatlan.
Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!