Ha csak Ádám és Éva volt, akkor hogyan szaporodott tovább az emberiség? Vérfertőzéssel?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 11:11
11/17 krokesz14 válasza:
Ádám és Éva nem létezett hanem azért írták így hogy az akkor élő ember megértse a teremtést. Evolúció volt amit az Isten indított el.
12/17 anonim válasza:
Nos!Aki hiszi hogy Ádám és Éva élt, az hisz Istenben, hiszen a teljes írás, azaz a Biblia tőle ihletett!
Isten tökélletes, tökélletes emberpárt teremtett!
Akkor nem volt semmilyen genetikai bedegség, az emberek tökélletes genetikai kóddal voltak ellátva, ezért nem lehetett szó vérfertőzésről!
13/17 anonim válasza:
az akkor nem szamitott verfertozesnek.
14/17 anonim válasza:
Ez a kérdés ismerős!:) Mikor kisebb voltam,én sem tudtam erre a választ,így hát hittanórán megkérdeztem a Tiszteletes Urat,hogyan történhetett ez,mit ír a Biblia? Ő csak annyit mondott,akkor még olyan erős volt Ádám és Éva "vére",hogy nem történhetett vérfertőzés. Tehát ennyi,egyébként jó kérdés volt!:)
15/17 anonim válasza:
Szerinted ha Isten megteremti az embert nem gondoskodik róla? Isten megáldotta őket gyermekekkel.
16/17 anonim válasza:
A másik pedig az, hogy Ádám és Éva nagyon sokáig élt a Biblia szerint. És csak az özönvíz után csökkent le az emberek életének ideje. Előtte 800-900 évig éltek.
17/17 anonim válasza:
Mindenki nagyon okosakat ír. Én úgy tudom volt egy özönvíz. Ha valami csoda folytán (amit mondtatok, hogy hibátlan kódokkal áldotta meg Isten az embert) akkor ez később hogy alakult ki? Már lettek családok,szóval gondolom már volt vérfertőzés. Nem lehetett csakúgy elkapni, meg egy gyors menetét menni hugival meg öcsivel. DE az özönvíz után már csak Noé családja maradt. Kérdem én ha idáig eljutottunk, hogy özönvizet kelljen teremtenie Istennek, akkor miért áldotta volna meg Noét gyermekekkel? Tudván, hogy előbb vagy utóbb úgyis lesznek hitetlenek (mint pl:én) és egyáltalán ez hogyan lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!