Akkor Isten itt járt a Földön, Mórija hegyén és Ádám is látta? Hogyan lehetséges?
Csaknem 1000 éven keresztül állt a Szentély az I(sten)-ten által kijelölt helyen, a jeruzsálemi Mórija hegyén. E hely földjéből teremtette I(sten)-ten az első embert, Ádámot, és itt kötözte meg Ábrahám Izsákot.
Helyesen a link, angolul és lefordíttadhatod a "fordítóval":
Ha Isten nem járt a Földön, csak Jézus - akkor az Ó-testamentum nem igaz?
Vagy Jézus csinált mindent, még Istent is?
Egy kicsit zavaros - elmagyaráznád bővebben?
"Ha Isten nem járt a Földön, csak Jézus - akkor az Ó-testamentum nem igaz?
Vagy Jézus csinált mindent, még Istent is?"
Ezt inkább neked kéne elmagyarázni, miről van szó?
Mi mit bizonyít szerinted?
Nem hiszem el 100%-ig az Oszovetseg leirasait,hiszen az okori gondolkodasban termeszetes volt az istenseg megszemelyesitese,es a kulonbozo hagyomanyok mitologizalasa.
Ha viszont arra a kerdesre keresed a valaszt,hogy a Mindenhato hogyan jarhat-kelhet a Foldon,arra nemreg talaltam egy erdekes gondolatot.
Van egy sorozat,az a cime,Isteni sugallat.Az elso reszben a csajhoz odamegy egy csavo,es azt mondja,o Isten.
A csaj kerdez valami olyasmit,hogyan/miert jelent meg elotte Isten,ez a valasz:"Nem jelentem meg elotted.Egyszeruen csak latsz engem."
Ez megihletett engem,hiszen azt sugallja,hogy Isten nem valahol baromi messze ul egy tronon,hanem JELEN van.Mindenhol.Csak az erzekszerveinkkel nem vagyunk kepesek felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!