Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek milyen képet...

Szerintetek milyen képet vágott Jézus, amikor megmondták neki hogy ő Isten fia?

Figyelt kérdés
nem vok hivő csak érdekel :D
2009. dec. 23. 23:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
tudta magától is, nem kellett neki mondani
2009. dec. 31. 14:28
 22/30 anonim ***** válasza:

17:11

Na és mond, nem lehet tiszteletben tartani a másik vallását, hitét???

2010. jan. 2. 19:12
 23/30 anonim ***** válasza:
Felesleges a keresztényellenes provokáció....azt szokták mondani, hogy zuhanó repülőgépen általában nincsenek ateisták...
2010. jan. 2. 19:41
 24/30 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogyan dúl benned az intelligencia!
2010. jan. 3. 16:59
 25/30 anonim ***** válasza:

"Ebből is látszik, hogyan dúl benned az intelligencia!"

Taníts bölcs és nagyvezér.....idióta

2010. jan. 3. 19:19
 26/30 anonim ***** válasza:
25%

01-02 19:12

Ahányszor én itt megszólaltam, hogy Isten (vagy bármi egyéb természetfeletti) nem létezik, mindig kaptam a nyakamba egy rakás önjelölt prédikátort, akik nagyon meg akartak téríteni... Ha a kedves hívők nem tudják tolerálni az én véleményem, nekem miért kéne az övéket? Szóval a válasz: nem!

2010. jan. 8. 22:46
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez oda-vissza működik. Ha meg vki azt írja, hogy van Isten stb.stb., akkor meg ő kap egy csomó ateistát, aki meg épp az ellenkezőjét akarja bizonyítani...
2010. jan. 9. 11:46
 28/30 anonim ***** válasza:

"Ha a kedves hívők nem tudják tolerálni az én véleményem"

Aztán ki vagy te hogy tolerálni kéne téged.....a lelkileg rokkantakat, meg akik demoralizálják a társadalmt és defetisták, sehol nem szokták tolerálni. Szard le az életed ha akarod, de akkor egyedül, másokat kímélj meg tőle.

2010. jan. 9. 12:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy leszarom az életem? Vagy éppen lelkileg rokkant vagyok? Azért mert nem érzek tisztelet egy több ezer éve halott ember vagy egy (szerintem) teljesen üres vallás iránt? Csak kicsit elfogult a véleményed, de nem baj megszoktam már az ilyeneket itt...
2010. jan. 11. 01:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Jézus nem Isten fia! És Jézus soha nem emlitette vagy állitotta, hogy ő az lenne! Csak mi keresztények találtuk ezt ki. szóval, a kérdésre válaszolva, semmilyet nem vághatott, hisz ez nem történt meg!
2010. máj. 14. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!