Szerintetek milyen képet vágott Jézus, amikor megmondták neki hogy ő Isten fia?
Figyelt kérdés
nem vok hivő csak érdekel :D2009. dec. 23. 23:53
11/30 anonim válasza:
Nem mondta neki senki, ő állította ezt magáról.
12/30 anonim válasza:
Azután, hogy a mikulás nem létezik, ez már nem volt olyan sokkoló!
13/30 anonim válasza:
K.rva zsidó anyátokat
Adolf Hitler
14/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, boldog karácsonyt :D
01:17, azt a kérdést nem én tettem fel, csak pont előtte olvastam és gondoltam én is odairom h nem vok hivő xD
2009. dec. 24. 14:12
15/30 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy neki azt mondták a szülei, hogy a Jézuska hozza az ajándékot, és nem a mikulás. Képzeljük el az arcát, amikor közölték vele, hogy a Jézuska nem létezik:D
16/30 A kérdező kommentje:
16.30 te hülye xD
2009. dec. 24. 21:40
17/30 anonim válasza:
WTF?- kepet vagott, szerintem.
18/30 anonim válasza:
de bizonyhogy mondta neki valaki. a bibliában egyértelműen benne van. lukács 3:22 "és hang hallatszott az égből: Te vagy az én szeretett Fiam; helyesellek téged." Jézus ezután negyven napig böjtölt a pusztában, miközben sátán kísértette. Ő érted is meghalt, akár hiszel benne, akár nem. ő ismer téged, és nem kívánja, hogy elpusztulj, hanem azt kívánja, hogy megmentésre juss.
19/30 anonim válasza:
Jézus tudta kezdettől fogva, már kis gyerekként is.
Jézusnak amúgy volt testvére, több is, de azok nem a Szentlélektől fogantak mint ő, hanem Józseftől
20/30 anonim válasza:
Nemá', ekkora úr lett a Józsi mióta nem láttam? Mi, hogy nem ő, hanem valami izé az égbő'?! Aha. Na és mondd, jó az anyag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!