Ha nem vagyok tagja a szcientológia egyháznak, árhatnak nekem valahogy?
Kedves Névtelen!
Lehet, hogy velem van a baj, de nem teljesen értem amit itt leírtál.
Az sem tudom, mi vagy ki az akit te Universalnak hívsz.
Abban valószínűleg igazad van, hogy néhány Szcientológus abból a pénzből él meg és valósítja meg a céljait amit mások auditálásra befizetnek. Lehet ebből a nézőpontból nézni a világot, csak nem sok értelme van.
Hiszen a Tesco dolgozója abból a pénzből veszi meg amire szüksége van amit a Tesco vásárlói kifizetnek, hisz abból kapja a fizetését. A cipész akinél esetleg te is csináltatod a cipődet, abból a pénzből vesz magának új autót amit kifizetnek neki az emberek cipőjavításra. Lehet azt mondani, hogy ez milyen szemét dolog, hogy ezek az emberek a mi pénzünkön mennek el nyaralni, vagy vesznek magunknak új dolgokat. Igazad van. Ez borzasztó kihasználása az embereknek. Kérdem azonban én: milyen más rendszert tudsz kitalálni ami nem ilyen módon működik?
Üdv, T. Zoltán
U.I: ha elítéled a Szcientológiát, miért idézgetsz L. Ron Hubbardtól.
MERT L.RON HUBBARDOT NEM ÍTÉLEM EL,ő csak egy ártatlan ember volt,aki a jó dolgok mellett mondott,írt egypár nem létező dolgot(itt utalok Xenura),és sokan félreértették őt(gyakorlatilag az egész szcientológia egyház L.Ron Hubbard félreértése,és szegény foroghat a sírjában!)
Tudod,ITT EMBEREK ÉLETÉRŐL VAN SZÓ!
Nem holmi cipőkről,ruhákról,vagy élelmiszerről.Ezért nem ítélem el a Tescot sem,mert az TERMÉSZETES,hogy fizetsz az élelmiszerért,de ha egy "beszélgetésért" fizetned kell,akkor ott már baj van!
Na,meg a kérdés,mennyit?
Kedves Névtelen!
Beszélgetésnek hívod az auditálást. Ez csak annyit jelent számomra, hogy nem sokat tudsz róla. Ezek szerint a Szcientológiáról sem tudsz túl sokat, ettől függetlenül névtelenül osztod az észt az interneten. Nos gratulálok a magabiztosságodhoz. A hitelességed viszont nem nagyon van arányban vele.
Üdv, Tóth Zoltán
Nekem a rokonom mindent elmond ezekrol a szemetladakrol, mi meg szoba allunk vele, de mar kezd unalmassa valni. Undoritoan viselkedik, soha tobbet latni se akarom. Vegigneztem, ahogy kiforditjak onmagabol. Amiket meg mesel (igazi hulye, nem lenne neki szabad.. De mondja :D), hogyan auditaljak es "kezelik", botrany.
Kerdezo! Sikerult valamit elerni?
Kedves Igen "Kedves" Névtelen!
Pontosan az ilyen kedves és jóindulatú emberek miatt nem kellene beszélni a rokonodnak a magánügyeiről. Megértem, hogy nem akarsz szóba állni vele és személy szerint örülnék is neki ha így tennél.
Mivel ő valószínű nem auditor, ezért nem lehet teljesen képben azzal, hogy mi miért is történik ezért kétlem, hogy neked teljes képed lenne arról, hogy mi is zajlik egy auditálás során. Ha tudnád, akkor csak akkor lennél ilyen véleményen, ha te magad egy nem túl jóindulatú ember lennél.
Ha akarsz tudni tényleg az auditálásról valamit, akkor egy képzett auditort kérdezz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!