Ha nem vagyok tagja a szcientológia egyháznak, árhatnak nekem valahogy?
T. Zoltán, ebben vagyunk mások, mint ti.
Én meg tudom állapítani, hogy egy nőt megerőszakolni élvezetes dolog lehet a f..szomnak, a lelkemnek és a lánynak viszont nem.
És lásd, még soha nem csináltam.
Persze állításod szerint te benne élsz és a neten csak kamu információk vannak rólatok.
Akkor kérdem én, hogy mi lényege van a szcientológiának és miért vagytok egyház?
Az egy dolog, hogy el tudod dönteni valamiről, hogy jó e vagy sem. Ezzel minden rendben is van. Annak meg kifejezetten örülök, hogy a nemi erőszakot rossznak értékeled.
A nemi erőszakról, viszont nem az interneten olvastál, hogy rossz e vagy sem. Megtapasztaltad valószínűleg, hogy egy lánynak mi a jó, és az alapján eldöntötted, hogy mi az ami nem. Ez még mindig saját tapasztalat alapján hozott döntés.
Az, hogy miért egyház a Szcientológia meg tudod nézni a hivatalos oldalán, ha már az internetről szerzed az adataidat.
A bűntudatról az én saját véleményem az, hogy valakinek van, valakinek nincs. Akinek van az legtöbbször tudja, hogy bűnt követ el és igyekszik nem elkövetni újra és újra, és igyekszik a régiek által okozott kárt helyrehozni. Akinek meg nincs az meg újra és újra el fogja követni a rossz cselekedeteit és végül azok áldozatává válik.
Köszi a választ. No nem is tűnsz te ostobának így elsőre:)
Azt mondod, hogy kizárólag arról szól a szcientológia, amit az oldalon olvashatok? Semmi meglepetés?
Szerinted, ha átverés lenne, és tele lenne meglepetéssel, és igazak lennének a pénzlehúzós, agymosós, és egyéb hírek, akkor tudna terjeszkedni egyre gyorsuló ütemben?
A múltbeli igazi szekták(majd nézd meg egy jó szótárban, hogy mit jelent a szekta szó) egy bizonyos és alacsony lélekszámnál, nem tudtak tovább bővülni és mind elég viharos körülmények között megszűnt, vagy felszámolta őket a hatóság.
Ki nyer azon, ha semmi mást nem csinál, csak butítja és hülyíti az embereket. Sem azok akikkel kapcsolatba lép, sem azok akik ezt csinálják, mert egy rakás szerencsétlen, képtelen emberrel lesznek körülvéve.
A Szcientológia a jó képességű embereket teszi még jobb képességűvé. Az egy dolog, hogy a mai világban ez sokaknak nem érdeke, sőt. Sokan élnek abból, hogy az emberek buták, betegek, és irányíthatóak. Sajnos ez utóbbi emberek kezében van ma a média, az oktatás, és a pénz nagy része. Lásd például nagy gyógyszergyárak. Abból élnek, hogy az emberek betegek. Nem nagyon szeretnék, ha jönne valaki és épelméjűvé tenné az embereket és kevésbé lehetne hülyíteni őket. A legtöbb hamis adat e miatt van a Szcientológiáról.
Ha felmész a hivatalos oldalra, akkor még ingyenes tanfolyamokat is elvégezhetsz online. Nem kerül semmibe. Meg tudod belőle ismerni az alapelveket és ha tetszik tovább érdeklődsz, ha nem tetszik akkor meg nem csinálod tovább. Ha nagyon akarod, csinálsz egy ingyenes kamuemailcímet és nevet és ha mégis úgy döntesz, hogy nem akarsz foglalkozni tovább, akkor nem nézed meg többet az emailodat. Ha nem akarsz vele foglalkozni akkor meg ne tedd. Ennyi!
T.Zoltán!
Az egyetlen sikere a vezéreiteknek van,főleg annak a pesti szcientológus nőnek,W.Katalinnak!Ő már Amerikában is volt,és kijutott az Universalhoz.Szerinted MIBŐL?Abból a pénzből,amiből téged auditáltak!
Na,de,térjünk a tárgyra,ha már a fő szcientológusunk itt van.
Nem tudom megállapítani valakiről,hogy szcientológus-e.Iszik,és mindent beszél az interneten,hogy a rák nincs,az csak egy agyszülemény...stb.
Na,de!
A fő probléma az,hogy láttam az egyik videójában egy szcientológus könyvet L.Ron Hubbardtól.
Azt meg valószínűleg tőletek szerezte.Nem mertem eddig senkinek felhozni,hogy én észrevettem,hogy milyen könyv az.
Ha valaki ilyen könyvet vesz,akkor már több köze van hozzátok,ugye?
JA ÉS KEDVES T.ZOLTÁN!
Most belebuktál a magyarázásba,ugyanis idézem L.Ron Hubbardot:
„A valódi nagyság egyszerűen nem hajlandó megváltozni az emberrel szemben elkövetett rossz cselekedetek jelenlétében; és egy igazán nagy ember szereti embertársait, mivel megérti őket.”
/L.Ron Hubbard/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!