L Ron Hubbard egy idegen-ember hibrid lehetett, amolyan "kísérleti példány"?
Állítólag van egy paranoiás, militáns emberszabású idegenfajta.... Ronból ki tudom nézni, hogy valami ilyesmi "kísérleti hibridpéldány" lehetett.
Egyértelműen található a dolgai között az emberi léptéket jóval meghaladó szintű információ is.
A szcentológia egyház központi és atombiztos bunkere is az 51-es körzet közvetlen közelében van.
Kapcsolódó téma még:
vélemények szerint nem zárható ki, hogy már nagyon nagyon régóta különböző idegen életformák befolyásolják az emberiség kultuszait, titkos társaságait stb.
(úgy vélem: kísérleteznek (rajtunk) és az emberiséget gyengítő és kaotizáló/ dezintegráló adatokat tesznek a kultuszainkba, vallásainkba stb.)
Igen, az volt. Csak ezt az ufók titkolják előlünk, mert nem akarják, hogy tudomást szerezzünk róla, hogy valójában ők irányítanak minket. Csak egy-két kiváltságost avattak be a terveikbe, köztük Barack Obamát és Gyurcsány Ferencet is.
Ha valaki ezt komolyan vette, az vessen magára (én meg küldöm a kombájnt).
Súr,téged nem is érdekel senkinek a véleménye,pusztán a sajátodat akarod megbékéltetni magaddal,és a társadalommal.
Tök mindegy mit mondunk,kit idézünk.Ha egy istenverte idegen hajó szállna le,és a kilépő idegenek ordítanák a fejedbe magyarul hogy "SOHA NEM JÁRTUNK MÉG ITT BA@DMEG,MOST VAGYUNK ITT ELŐSZÖR!",akkor se hinnéd el.
Források meg ezúttal is a pécsistopp,az origó,a HVG,index és nagyon valószínű még a paranormál is.
Möbiusz:
én ezeket a hírportálokat nem olvasom ... TV-t sem nézek.
Igenis, érdekel a mások véleménye ...mert nálam is csak rész-adatok vannak / lehetnek.
Ha valóban érdekel a véleményem,akkor az a következő:
Fölösleges egy szélsőséges,egyedi jellemvonást/vonásokat rögtön társítani a gondolattal hogy "ez nem is ember!"
Mintha én egy barátomat (nevezzük Ákosnak,az anonimitás kedvéért) idegennek nézném,mert egy folyamatosan komoly ember.De tényleg,alig látom csak úgy önfeledten.Mindig olyan,mintha egy tárgyaláson ülne egy osztályvezetővel szemben.
Akkor azt kéne feltételeznem "Ákosról" hogy ő egy idegen?
Mert meglepően,az emberek jelentős részénél komolyabban viselkedik?
De még lehetne folytatni a sort,például olyan ismerősömmel aki meg rendkívül gyorsan beszél.
Akkor ő is idegen hibrid,mert hát ember ilyen gyorsan nem beszélhet?
Hubbard bácsi egy teljesen átlagos földi ember volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!