Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » L Ron Hubbard egy idegen-ember...

L Ron Hubbard egy idegen-ember hibrid lehetett, amolyan "kísérleti példány"?

Figyelt kérdés

Állítólag van egy paranoiás, militáns emberszabású idegenfajta.... Ronból ki tudom nézni, hogy valami ilyesmi "kísérleti hibridpéldány" lehetett.

Egyértelműen található a dolgai között az emberi léptéket jóval meghaladó szintű információ is.

A szcentológia egyház központi és atombiztos bunkere is az 51-es körzet közvetlen közelében van.

Kapcsolódó téma még:

vélemények szerint nem zárható ki, hogy már nagyon nagyon régóta különböző idegen életformák befolyásolják az emberiség kultuszait, titkos társaságait stb.

(úgy vélem: kísérleteznek (rajtunk) és az emberiséget gyengítő és kaotizáló/ dezintegráló adatokat tesznek a kultuszainkba, vallásainkba stb.)

2014. jan. 26. 19:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Hubbard bácsi egy teljesen átlagos földi ember volt."

-Az lehet; de ami a szci-ben van, az nem teljesen átlagos és nem teljesen földi.

A dianetika az kb. lufi, de a szci-ben elég komoly dolgok (is) vannak.

Én még ilyen metafilozófiai léptékkel nem találkoztam... egészen más nézőpontból vizsgálja meg a jelenségeket,

mint az eddig megszokottak.

Lehet, hogy akadémikusok dobták össze (utólag), de vannak benne érdekes dolgok.

LRH egyébként egy nagyon ellentmondásos figura lehetett....de még az sem zárható ki teljesen, hogy 100-200 év múlva nagyobb "szent" lesz, mint elődje: a Biblia Jézusa.

Van egy ilyen vonal is. (ami (utólag) megcsinálja a szenteket ... vallásiparnak nevezik) :-)

2014. jan. 31. 03:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor minden új gondolat csak idegenek útján jöhet?

Szerintem például Szókratész vagy Platón is eléggé új gondolatokat vetett fel,az akkori filozófiában.Konkrétan ők alkották meg a filozófiát és a főbb ágakat.Akkor ők is idegenek voltak?

Vagy Marx?Ő is idegen volt mert új nézőpontból kezelte a dolgokat?

A titok nyitja nem az idegenekben rejlik hanem abban hogy vannak kreatív emberek és ezeknek új intuícióik.

2014. jan. 31. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

Mondjuk a Panoráma rovatról nem is tudtam, hogy létezik :)

2014. jan. 31. 20:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Möbiusz-szalag:

egyébként abban szerintem igazad van, hogy nem érdemes ebbe a dologba "idegeneket" keverni.

2014. márc. 7. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!