Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Isten valóban létezik...

Ha Isten valóban létezik akkor minek adott az olyan embernek életet mint én?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és egyszerűen értektelennek és értelmetlennek látom az életet önmagában, pedig nem is vagyok depressziós, sőt mindenem meg van. Van családom, iskolába is járok igaz megfogok bukni mert annyira lesz**arom az életem és egyszerűen halálvágyam van csak az a baj hogy nem merem megtenni az öngyilkosságot, pedig egésznap ezen agyalok.

2014. márc. 7. 07:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ja, a 19-es hozzászólóval teljesen egyetértek!!!
2014. márc. 8. 09:45
 22/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, az életedböl hiányzik valami nagyon fontos dolog.

Tudod, ha valaki depressziós az NEM SZÉGYEN!!!

Nem ismerem a családi helyzetedet, nem ismeresem a barátaidat.

Sokszor a mai fiatalok, sokat ülnek a számítógép elött, sokat játszák az eröszakos videójátékokat, keveset alszanak, és nagyon rosszúl táplálkoznak.

Nem tudom, hogy ebböl érint-e téged valami. Ha igen probálj meg rajta változtatni.

Találj olyan barátokra, akikkel aktív életet élhetsz, egészséges sport, hegyi túrák. Attól függve mi érdekel téged. De ne a füstös kocsma, az alkohol....

...és hidd el ha él a környékeden valaki, aki segítségre szorul, ha megtanulsz aktívan segíteni, az gyógyír az ember lelkének.

Ezen az oldalon [link] kérlek kattints a kiadványok szóra, aztán az online könyvtárra. A keresöbe írd be a depresszió szócskát, elég érdekes kiadványokra találsz, szakértök tanácsára is.

/Persze ha van kedved/ De tiszta szívemböl kívánom, hogy boldog tudjál lenni

Katy

2014. márc. 8. 13:27
 23/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat
2014. márc. 8. 15:27
 24/27 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, ne fordulj Jehova Tanúihoz. Hidd el, nem véletlenül van rossz hírük!
2014. márc. 9. 08:32
 25/27 anonim válasza:
ilyenkor vagyok hálás érte, hogy nekem van hitem
2014. márc. 9. 18:03
 26/27 xeniah ***** válasza:
100%

Isten szeretetből adott életet neked, számára értékes vagy, még akkor is, ha te nem értékeled sem önmagad, sem semmit, amit ajándékba kaptál.

A sátán az, aki el akar tőled rabolni mindent, nálad már sikerrel járt, ami az életörömet illeti. Jézus azt szeretné, ha teljes, örömteli életet élhetnél, ezért jött le a földre és vállalta a halált értünk. Fordulj hozzá, vele teljes életet élhetsz, ezt tapasztalatból mondom.

"A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek." János 10:10

2014. aug. 3. 17:33
 27/27 világvége1 ***** válasza:
Nem Isten döntött úgy, hogy te legyél, hanem a szüleid. Isten csak lehetőséget adott rá, hogy gyerekük legyen. Meddőnek kellett volna lenniük? Olyan is van, de az sem Isten büntetése (Isten nem büntet a földön).
2020. jún. 22. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!