Ha Isten valóban létezik akkor minek adott az olyan embernek életet mint én?
Kedves kérdezö, az életedböl hiányzik valami nagyon fontos dolog.
Tudod, ha valaki depressziós az NEM SZÉGYEN!!!
Nem ismerem a családi helyzetedet, nem ismeresem a barátaidat.
Sokszor a mai fiatalok, sokat ülnek a számítógép elött, sokat játszák az eröszakos videójátékokat, keveset alszanak, és nagyon rosszúl táplálkoznak.
Nem tudom, hogy ebböl érint-e téged valami. Ha igen probálj meg rajta változtatni.
Találj olyan barátokra, akikkel aktív életet élhetsz, egészséges sport, hegyi túrák. Attól függve mi érdekel téged. De ne a füstös kocsma, az alkohol....
...és hidd el ha él a környékeden valaki, aki segítségre szorul, ha megtanulsz aktívan segíteni, az gyógyír az ember lelkének.
Ezen az oldalon [link] kérlek kattints a kiadványok szóra, aztán az online könyvtárra. A keresöbe írd be a depresszió szócskát, elég érdekes kiadványokra találsz, szakértök tanácsára is.
/Persze ha van kedved/ De tiszta szívemböl kívánom, hogy boldog tudjál lenni
Katy
Isten szeretetből adott életet neked, számára értékes vagy, még akkor is, ha te nem értékeled sem önmagad, sem semmit, amit ajándékba kaptál.
A sátán az, aki el akar tőled rabolni mindent, nálad már sikerrel járt, ami az életörömet illeti. Jézus azt szeretné, ha teljes, örömteli életet élhetnél, ezért jött le a földre és vállalta a halált értünk. Fordulj hozzá, vele teljes életet élhetsz, ezt tapasztalatból mondom.
"A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek." János 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!