Ha Isten valóban létezik akkor minek adott az olyan embernek életet mint én?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és egyszerűen értektelennek és értelmetlennek látom az életet önmagában, pedig nem is vagyok depressziós, sőt mindenem meg van. Van családom, iskolába is járok igaz megfogok bukni mert annyira lesz**arom az életem és egyszerűen halálvágyam van csak az a baj hogy nem merem megtenni az öngyilkosságot, pedig egésznap ezen agyalok.2014. márc. 7. 07:42
11/27 anonim válasza:
Egy kis nyápic, élhetetlen emberke vagy, akinek mindent megadtak, ezért a küzdelem árát nem tudod értékelni. Önmagad sajnálatával vagy elfoglalva, miközben a dolgok, események elmennek melletted. Ha megéred azt, hogy idősebb leszel, akkor majd legszívesebben lehánynád a mostani énedet. Jelen pillanatban kb. ennyit érsz!!!
12/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. márc. 7. 12:23
13/27 kefa 2000 válasza:
Csak !!! Hogy minket bosszants!
14/27 anonim válasza:
Mitől látnád értelmesebbnek az életet? Mi kellene hozzá?
(És miből állsz bukásra? Csak kíváncsai vagyok.)
15/27 sandor76 válasza:
Rossz az idoszak amiben elunk,rossz a vilagot iranyito szellem[ami iranyitja a vilagot,emberi ertekeket],osszeadodnak a gondok,ezert az embernek nincs kedve semmihez.
Van kiut ,de nem az amin gondolkozol.
Masnak nagyobb fajdalmat okozol ,mint amilyen neked van,ez nem helyes.
Ne engedd,hogy legyozzon a rossz,hanem mindig gyozd le a joval.
16/27 anonim válasza:
Látszik, hogy meg egy kialakulatlan személyiség vagy, de a sok vallásos hablaty sehova nem vezet, csak káoszhoz az értelemben és függést meséktől. Ha már klasszikusok, ajánlom az antik eszményt és vezérmotívumot, amivel közelebb jutsz bármihez, ami emberi: " Ismerd meg tenmagadat! ", volt olvasható a delphoi jósda bejáratánál. Próbálj ki sok mindent - persze nem olyan divatgennyedékekre gondolok, mint fültágító, kábítószerek..., hanem értelmes, ismeret tágító dolgokra...- sportokat, ismerkedj, járjál karatézni, pró áld ki a boxot, bungi jumpingot, járj koncertekre, paint ball, ...szerezz élményeket, mert nagyon be vagy savanyodva, csak ülj ki a csillagos ég alá, olvass József Attilát...inkább valami vidámabbat, ő is elég depis volt... Rejtő Jenő összes, kezd a Piszkos Fred a kapitánnyal...Valamit kezjél magaddal, mert 19 évesen ez gáz. 20 év múlva elmeséled a gyerekeidnek, milyen balf@s voltál? Indulj olyan irányba, amire te is és majd mások is büszkék lehetnek, próbáld ki a határaidat a sportban, ne legyél egy lusta, tesznye ember, mint a mai kockafejek...szánalmas rájuk nézni is. Ismerkedj sportolókkal, menj konditerembe, de ha csak gyógyfüveket gyűjtesz, azzal is több leszel, mint most. És tanulj, olvass sokat, mert a hülyéket könnyű átverni, ha pedig nem agy olvasott és ki sem tudod magad fejezni, az már tényleg az ősember szint. Ne legyél bamba, mert az szánalmas és mindenki csak kiröhög, ne te legyél a pofára esős, leégős gyík!!!
17/27 A kérdező kommentje:
nekem még csak egy barátnőm sem volt de még csak egy barátom sem. Mióta az eszemet tudom csak itthon gubbasztok
2014. márc. 8. 08:02
18/27 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire bamba. Nem hiszem,hogy olyan csúnya vagy, hogy nem mersz kimozdulni? Menj el sétálni, futni, bolti kirakatokat nézni...egyáltalán friss levegőt nézni. Azért nincsenek barátaid, mert mindenki egy gyászhuszárnak néz, mert ezt a képet alakítottad ki magadról. Ha hősnek mutatod magad azt hiszik el, ha zakkantnak, akkor azt. Lehet választani!
19/27 anonim válasza:
"Fura dolog a vallás,mert egyszer azt mondja fogadd el a sorsod,másrészt meg tegyél meg mindent.. szóval akkor most mit is kéne tenni?:)" 4.
Változtass mindenen, amin tudsz, és fogadd el azt, amin nem. :)
20/27 anonim válasza:
Ez az utolsó bekezdés legyen a végszó. Nem elég csak elgondolni,tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!