A r. katolikusok azután is fognak dohányozni, hogy túlélik Armageddont?
Mi köze a dohányzásnak a valláshoz?
Az Új világ pedig csak a fantáziátokban fog eljönni.
A turbókersztények szoktak rápörögni a dohányzásra, mert szeretik stigmatizálni a bűnöket. Lehet amúgy legjobb ember, de ha bagózik, akkor lehet cikizni. Nem mintha nem lenne ezer más dolog, amit ők maguk is elkövetnek.
Klasszik... más szemében a szálkát.
Nem fognak,mert nem tisztelik,es szeretik az eletet,amit kaptak,es nem az o erdemuk.
Ezert kene nagy becsben tartani.
Az ilyenek aztan jarnak az orvoshoz ,mert jonnek elo a dohanyzas mellekhatasai,es folyton azt kerdezik,ilyen kegyetlen Isten,igy buntet minket!
Mindenki maga dont,le is aratja a gyumolcset.
Én ugyan nem vagyok katolikus, sőt, még csak vallásos sem, de a dohányzás az magánügy, nincs hozzá köze senkinek.
Különben, mit gondolsz, miért teremtette Isten a dohányt?
Szerintem Ő is szív ezt, azt, a tömjénfüst egyértelműen jólesik neki, de időnként drága mirhát és egyéb füstölőszereket égettek a tiszteletére a templomokban, keresd csak ki a Bibliából, sok helyen írnak ilyesmit.
Különben csak úgy magában egyáltalán nem annyira károsa bagó, csak egyéb jelenségek mellett, meg ha túlzásba viszik, de ez mindennel így van.
Nem egy kilencven éves bácsi pipázott, vagy bagózott és még szalonnázott is mellé mégsem volt sem infarktusa, sem egyéb baja, mert szántani is járt közben, meg más kemény fizikai munkát végzett mellette.
A dohányzás nem bűn, csak manapság drága mulatság. Sokkal kártékonyabb a kormány mohó kapzsisága, mert rengetegen nem vesznek már sem zöldséget, sem gyümölcsöt, hiszen olyan drága a bagó és minden más, hogy nem telik rá mellette és figyelmedbe ajánlom, hogy inkább arról mond le a cigis, így hát egészen biztosan súlyos következményei lesznek, úgymint vitaminhiány és egyéb táplálkozási rendellenességek és minden, ami ebből fakad. Ezzel egyetértek, de ez nem alapjából a dohány hibája, hanem a borzalmas áraké, amik a magyar közgazdaság botladozásából terhelődnek ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!