Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ki tudja hol lehet panaszt...

Ki tudja hol lehet panaszt tenni? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
3 hónapos kislányomat szerettem volna megkereszteltetni abba a templomba ahol elsőáldoztam,bérmálkoztam és ahol az esküvöm volt. Sopronba laktam 15 éves koromig majd elköltöztünk falura de az itteni pap nem engedi megkereszteltetni a lányomat Sopronba,az esküvönknél is ugyan igy csinálta a cirkuszt.Egy éve mikor édes apám meghalt még lélek harangot sem engedélyezett,pedig a halála elött 1 héttel kisérte át az utcán mert már csak bottal tud járni.Erre ő nagyon hálás volt meg mondta hogy kevés az ilyen jó ember...Erre még egy átkozott harangozást sem érdemelt.És most a Lányomnál csinálja a cirkuszt!Ráadásul a Sopronban lévő templom is új papot kapott és nagyon úgy tünik ezek egy húron pendülnek.Szegény régi papot aki gyerek korom óta egyengette az utamat elkülték egy olyan helyre ahol se fűtés semmi.És hozzá teszem ő nem csinált volna gondot belőle hogy az Ő szavaival éljek" Nagy az Isten állatkertje" pontosan Ő mondta a falunkba lévő papra.Tudom kicsit hosszúra sikeredett,de nagyon kétségbe vagyok esve.Én ezt ugy veszem hogy megalázták a lányomat egy pap akinek nincs semmi köze se az életemhez de végképp a lányomhoz! A segítséget előre is köszönöm!
2009. dec. 11. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
malakiás 2:1-végig
2009. dec. 14. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Majd a jóistennél a mennyben.

A lányodat és családodat nem más, mint a hiszékenység és tudatlanság alázza meg. Ha nem kéne a katolikus(?) vallásod kedvében járni, a lányod bizony nem hiányolná, se nem kérné, hogy a pap által isten nevében meghókuszpókuszolt vízzel összefröcsköljék, hogy ezzel aztán máris helye lett a mennyben.

2009. dec. 17. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:

EGYHÁZMEGYEI HIVATAL

- PÜSPÖKI IRODA -

Cím: 9021 Győr, Káptalandomb 5/b.

Tel.: 96/550-740; 319-060

Fax: 96/550-741

E-mail: ehivatal@gyor.egyhazmegye.hu

OTP Bank Rt. 11737007-28030151

Irodaigazgató:

Németh Gyula

gynemeth@gyor.egyhazmegye.hu

Püspöki titkár:

Kovács Tamás (v)

tkovacs@gyor.egyhazmegye.hu

Titkárnők:

Kulcsár Gáborné (v)

kulcsarg@gyor.egyhazmegye.hu

Huszárné Demetrovics Márta (v)

hudema@gyor.egyhazmegye.hu

Sajtóreferens:

J. Kovács Andrea (v)

akovacs@gyor.egyhazmegye.hu

- EGYHÁZMEGYEI JOGI TANÁCSADÓ -

Dr. Ács István (v)

Tel.: 06/20-9411-198; 96/526-638

Fax: 96/321-285

Fogadónap az Egyházmegyei Hivatalban: szerdán 10-11 óráig

2011. jan. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!