Ki tudja hol lehet panaszt tenni? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
3 hónapos kislányomat szerettem volna megkereszteltetni abba a templomba ahol elsőáldoztam,bérmálkoztam és ahol az esküvöm volt. Sopronba laktam 15 éves koromig majd elköltöztünk falura de az itteni pap nem engedi megkereszteltetni a lányomat Sopronba,az esküvönknél is ugyan igy csinálta a cirkuszt.Egy éve mikor édes apám meghalt még lélek harangot sem engedélyezett,pedig a halála elött 1 héttel kisérte át az utcán mert már csak bottal tud járni.Erre ő nagyon hálás volt meg mondta hogy kevés az ilyen jó ember...Erre még egy átkozott harangozást sem érdemelt.És most a Lányomnál csinálja a cirkuszt!Ráadásul a Sopronban lévő templom is új papot kapott és nagyon úgy tünik ezek egy húron pendülnek.Szegény régi papot aki gyerek korom óta egyengette az utamat elkülték egy olyan helyre ahol se fűtés semmi.És hozzá teszem ő nem csinált volna gondot belőle hogy az Ő szavaival éljek" Nagy az Isten állatkertje" pontosan Ő mondta a falunkba lévő papra.Tudom kicsit hosszúra sikeredett,de nagyon kétségbe vagyok esve.Én ezt ugy veszem hogy megalázták a lányomat egy pap akinek nincs semmi köze se az életemhez de végképp a lányomhoz! A segítséget előre is köszönöm!2009. dec. 11. 17:26
1/13 anonim válasza:
A lényeg kimaradt. Milyen indokkal nem akarja megkeresztelni? A papok általában örülnek,ha valaki keresztelkedni akar. Valami okot biztos mondott.
2/13 anonim válasza:
Nem írtad ugyan, hogy milyen indokkal nem akar keresztelni, de panaszt vagy a kanonoknál, vagy a megyéspüspöki hivatalban tehetsz.
3/13 A kérdező kommentje:
Azért mert nem ide járok misére
2009. dec. 11. 17:41
4/13 anonim válasza:
a kanonok ma már puszta cím, nem sok jogköre van
esperest akarhattál írni
ha már az esküvővel is probléma volt, akkor itt komoly gondok lehetnek
ne csak a te verziódat írd le, ennyiből nem lehet pártatlan véleményt írni
6/13 anonim válasza:
Mindenki tartozik egy egyházközséghez. Ha máshol szeretnél esketni, keresztelni, akkor ehhez engedélyt kell kérned (és a papírjaidat kikérni) ott ahová most tartozol. Ezt simán meg szokták adni. Ezzel kell elmenned oda ahol a keresztelőt tartani szeretnétek és így bejelentkezni.
7/13 A kérdező kommentje:
17:45 neked csak ennyi nekem annál több,igen simán kikéne adnia a papírt de ő nem,sajnos nem én vagyok az egyetlen,például az iskolásokat nem bérmálja meg,és ide jártam volna misére ha ő nem lenne olyan amien.Magyarán ő nem egy paphoz méltóan viselkedik.
2009. dec. 11. 18:00
8/13 anonim válasza:
Miért nem keresed fel a régi papot, akit szerettél, és kéred meg, hogy keresztelje meg a kislányodat? A helyedben biztosan nem harcolnék a mostani undok békával. Nem a kislányodat alázta meg, hanem saját magából csinált infantilis, féltékenykedő, paphoz nem méltó hülyét. A helyedben egy gondolatot nem pazarolnék egy ilyen emberre!
10/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!!!
2009. dec. 14. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!