Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények! Hol van az a...

Keresztények! Hol van az a Bibliában, hogy templomot kellene építeni, hogy Jézus több lenne bármelyik embernél, vagy, hogy azért jött a Földre, hogy őt imádni kéne?

Figyelt kérdés

2014. jan. 23. 12:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Kedves Válaszoló.

az állat áldozatok azért "avultak" el,mert megtörtént az az áldozat, ami fedezi mindenki bűnét, amit akár hány milliárd vagy billiárd áldozat sem helyettesíthet, ezért lett ez így elrendezve.

Isten nem az evolúciót használta fel, mert a teremtését, nemek és fajok szerint keltette életre, és nem az egyikből alakult a másik, s ezt a biblia is így írja le,

Isten nem olyan "béna" hogy fejlődéseken meneteli keresztül az egyedeket.

(1Mózes 1:24, 25) . . .„Hozzon elő a föld élő lelkeket a nemük szerint: háziállatokat, csúszó és mászó állatokat és a föld vadállatait a maguk neme szerint!” És ez így is lett. 25 Isten kezdte megalkotni a föld vadállatait a nemük szerint, a háziállatokat a nemük szerint, és minden földi csúszó és mászó állatot a maga neme szerint. És látta Isten, hogy ez jó.

Ebből is jó látható, hogy mindennek saját fajtát, és egyedet hozott létre, és hagyta a kifejlődés útjára.

az evolúció, pedig pont az ellenkezőjét tanítja, és nem értem, hogy ha szeretem az Istenemet, miért alkuszok meg olyan tanításban amitől Isten hatalma csorbulna csak azért, hogy mások elfogadjanak.

az apostolok soha nem tettek ilyet, inkább elszenvedték a vereséget a verést, mert nem akarták beszennyezni azért, hogy "sokan" legyenek, amit maga is Jézus tanított, hogy nagyon kevesen lesznek akik a tiszta tanítás szerint fognak élni, és ezeket utálni fogják, mert nem tesznek engedményeket.

a következő vers is arról szól, hogy nem szabad hígítani, csak azért, mert hogy begyere másoknak.

Kereszténynek lenni sosem volt népszerű, és Jézus azt mondta, hogy soha nem is lesz az, mert akkor ott baj van.

(2Timóteusz 4:3-5) 3 Mert lesz időszak, amikor az egészséges tanítást nem fogják elviselni, hanem a saját kívánságaikkal összhangban gyűjtenek össze maguknak tanítókat, hogy csiklandoztassák a fülüket; 4 és az igazságtól elfordítják fülüket, a valótlan történetekhez ellenben odafordulnak. 5 Te azonban maradj meggondolt mindenben, szenvedd el a rosszat, végezd az evangéliumhirdető munkáját, teljesen lásd el szolgálatodat.

Jézust is ezért ölték meg, a hatalmon maradásért. S hogy maradjon minden tanítás emberi gondolatokba öltöztetve hagyományokkal teletűzdelve, amire Jézus azt mondta, hogy törvénytelenség Isten szavát ilyesmivel befeketíteni.

Jézus nem alkudott meg, és evvel példát hagyott a követőinek, mrt nem mindenki fog megmenekülni, Jézus soha nem mondta, hogy sokan lesznek, Sőt pontosan azért lesznek kevesen, mert sokaknak nem tetszik a helyes tanítás

2014. jan. 23. 23:16
 32/42 A kérdező kommentje:

Kedves 31- es!

A genetikát, evolúcióbiológiát, kormeghatározási módszereket...,a tudományos közösség kutatási eredményeit, bizonyított tényeket egy könyv nem fogja megcáfolni. De ha akkora a vallási önbizalmad, csak rajta. Eddig egy tudományos tényt sem tudtak vallásból, Bibliából kiindulva megingatni, bár olykor vannak gyenge próbálkozások. Hamar kipukkadnak, de lehet érvelni és persze bizonyítani. De ameddig ez nincs meg, a Biblia mesekönyv marad.

2014. jan. 23. 23:38
 33/42 anonim ***** válasza:

Szió Filoszmen.

Arra várhatsz, hogy bevallják, vagy ilyesmit széles körben elfogadjanak.

Ugyan is akkor máris el kellene ismerni, mint felsőbb hatalmat, és akkor az emberi hatalmaknak le kellene mondaniuk,

Ennek a világnak pedig Jézus határozottan megmondta Sátán az Istene.

a keresztény élet és Isten elismerése Sátán uralma alatt nem fog bizonyítást nyerni, mert akkor az Ő hatalma is bukott volna, mert akkor beismerné Isten hatalmát, és elfogadná, ez pedig a gonoszsága miatt ami iszonyatos méretű sosem fog meg történni, ezért is biztos az Ő halála..

Nincs mentsége már....

2014. jan. 23. 23:51
 34/42 anonim ***** válasza:

Na most akkor elavult e az állatáldozat, vagy nem?

Az evolúciót tagadó makacs ragaszkodásod az egyszerű teremtéselmélethez egyértelműen meg fog mutatkozni a híveitek számában, ne is számíts arra, hogy térítési munkátok jelentős sikereket érhet el és ugyanez vonatkozik a különböző, szintén anakronisztikus nézetetekhez való ragaszkodásra és csak azon csodálkozom, hogy egyikőtökben sem merül fel az a gondolat, hogy ezek a szavak, amiket idéztél, egy állatáldozatra kötelezett néphez szóltak, sok ezer évvel az újszövetség létrejötte előtt. Érdekes, hogy nem tudod a kettőt összekapcsolni, az egyik elavult, illetve visszavonom, nem elavult, csak nincs érvényben, a másik igen, dacára annak, hogy minden kompetens szakember, aki ezzel foglalkozik, elismeri az evolúciót, még a katolikusok is lenyelték, igaz, nagy keservesen.

A felhígításról szóló szavaid szerintem nem a szívedből fakadnak, kissé úgy vélem, savanyú a szőlő, de nem akarok gonosz lenni, ezért elfogadom ezt az érvedet, cserébe azt kérem, gondold végig, hogy mi is a krisztusi tanítás lényege és érdemes e ennyire elítélni a többi keresztényt, akik ugyan némileg másképpen gondolják a téziseket, de mégis iparkodnak abban, hogy a maguk módján Istennek tetsző életet éljenek.

Szerintem a prédikációitokban is túl sokszor hangsúlyozzátok a sátán uralmát és nem veszitek figyelembe az ember azon igyekezetét, hogy jobbítson a világ sorsán és működésén. Azt elismerem, hogy ez a nagy igyekezet sokszor félresikeredik, de az a tendencia, amit Ti vázoltok, nem állja meg a helyét, hiszen az emberi élet egyre jobb, tartalmasabb és minden tekintetben javulás tapasztalható. Csak a történelmi ismeretek teljes hiánya mondathatja veletek ennek az ellenkezőjét.

Nem hinném, hogy szívesen lettél volna rabszolga az ókorban, jobbágy a középkorban, esetleg nincstelen proletár a kapitalizmus hajnalán és szívesen élnél villany nélkül, vagy kitéve a számtalan betegségnek, modern orvostudomány nélkül.

Nem tudom, éltél e kis faluban és megtapasztaltad volna e milyen a mindent elborító sár, aztán meg milyen rettenetes az állandó kemény fizikai munka, ami a létfenntartáshoz szükséges és minden erőt felemészt, annyira, hogy soha egy könyvet a kezébe nem vett a régi korok embere, vagyis inkább azt mondanám, nem volt ereje a szórakozásra, mert a könyvet inkább azért nem vette a kezébe, mert analfabéta volt.

Igazán sajnálom, hogy nincs időgép, hogy visszamehess a régi korokba, akkor saját magad megtapasztalhatnád hogyan éltek régen az emberek, de szerintem elég, ha veszel egy tanyát és kaszát markolsz a kezedbe, egy félóra után ízelítőt kaphatsz a régi korokból és garantálom, hogy egy félnapi kapálás után nem lesz sok kedved fát vágni a vízmelegítéshez, amit a kútból kell kihúznod, hogy meg tudjál mosakodni és megérted, miért nevezték régen a földművest büdös parasztnak. Azt is remélem, hogy szeretsz sétálni, mondjuk Pécsről Szegedre az már jó kis séta, beletart egy pár napba és nyugodtan tekintheted a traktort, a gépjárműveket, a modern kommunikációs eszközöket a sátán találmányának és éldegélhetsz kölesen, vagy árpán, ahogyan az régen szokásban volt, aztán ha vajat akarsz enni, majd megköpüli az asszony, fél napba sem telik, beleértve a fejést és a tejszín leszedését, de ne búsulj, nyáron lesz majd paradicsom, feltéve, ha ültetsz és gyakran meglocsolod és almád is lehet tavasszal, ha a fáról leszeded, ha jól tárolod két, három hónapig is eheted. Csirkét is vághatsz időnként, ha tartasz, mert nem árt hozzá kukorica, vagy árpaföld is, ahová kiballaghatsz kapálni, pár kilométer nem ügy, csak a csirkepaprikást ne tartogasd sokáig, mert gyertyával nem szuperál a hűtő és Ágnes asszony példáját követve az asszony kimoshatja a szennyesed, meg kenyeret is süthetsz a kemencébe, az sem tart egy fél napnál tovább, amíg felfűtöd és cipekedhetsz mindent, mert azt aztán mindig is kellett, úgyhogy simán kaphatsz sérvet, de legalább konditeremre nem kell pocsékolni az időt és a pénzt, elismerem.

Nem értem, mi a fene bajotok van a modern világgal. Még hogy a sátán uralma, meg az, hogy csak az állandó hanyatlás érezhető a mai szabad világban, bezzeg a régi idők, amikor alig, alig akadt egy évtized, ami rettegés és félelem nélkül múlt el, békében és nem volt háború, öldöklés, vagy éhínség, pusztító járvány, áradás és nem fenyegetett fagyhalál, vagy nem volt a világban tömeges nyomorúság.

Fene a jó dolgotokat.

2014. jan. 24. 01:30
 35/42 A kérdező kommentje:
Csatlakozom. Milyen kényelmes a meleg, fűtött szobából szidni a sátáni világot, miközben ezt a kényelmet és jólétet a sokat szidott sátáni tudományoknak köszönhetjük. Tényleg annyira rosszul működik a tudomány, de azért a Jehova Tanúi is élvezik a gépezést, a házimozit, okostelefont és bizony nyakig pakolják a kocsijukat a Tescóban...Ezeket az eredményeket pont a vallásos alapfelfogásnak köszönhetjük ugye, meg a Sátán hatalmának? Még véletlenül sem a tervezésnek, kreativitásnak, tudományoknak. Összetévesztitek a mese-Sátánt a természetünkbe benne lévő jellem és akaratgyengeséggel, és minden rossz döntés mögött valami egyéb erőt hisztek, pedig csak egyszerűen emberek vagyunk, jellem erővel, és gyengeséggel. Nem vagyunk túl nagy szám. Most épp az életteret tesszük tönkre magunk körül és ehhez persze a keresztények is ugyanúgy hozzájárulnak. Köztük nincs környezetvédő, nem mennek tüntetni a jobb levegőért, mert majd jön Isten és mindent elintéz. Látjátok, ez is egy alapvető különbség hívő és nem hívő közt. Nincs bennetek aggódás a világ sorsa, gyermeketek jövője iránt. Ha a Hold a fejetekre esne, akkor is csak Istenhez imádkoznátok.
2014. jan. 24. 10:28
 36/42 anonim ***** válasza:

Kedves 34-es, és Filoszmen.

A felvetésedre válaszolva:

Mi Jehova Tanúi, nem térítünk, hanem evangélizáló munkát végzünk, és szabadon döntheti el az egyén, hogy szeretne e megismerkedni a biblia igazságaival vagy sem, ez nem kötelező.

S az hogy a "hívek nem agy számúak a világban élő emberek számához képest, az is a bibliát igazolja,

Hiszen Jézus nem beszélt tömeges megtérésről, hanem azt mondta, hogy a keskeny utat nagyon kevesen fogják megtalálni, és azon is maradni.

hogy más hitte hagyott vallások mit nyeltek le és miben alkudtak meg a világgal, az az Ő dolguk, ismert a Bibliából tudhatjuk, hogy Jézus és a követői sem az ókorban, sem a modern korban nem fognak ilyet tenni.

S Jézus sem tanította azt hogy "alkudjunk meg"

Sőt kihangsúlyozta, hogy maga a keresztény élet ebben a világban soha nem lesz népszerű, ami soha nem is volt az, és ezt az első századi keresztényektől is láthatjuk, inkább vállalták a megvetést, mint hogy hamis nézeteket fogadjanak el, csak hogy a világ szeresse Őket.

Jézus nem része a világnak, hiszen Ő maga mondta, hogy Ő ennek a világnak az Istene, és nem mi találtuk ki

emlékezz Jézusnak felkínálta a világ hatalmat ha Jézus megalkuszik, és imádja Őt, De Jézus elutasította, és elmondta, hogy az Ő országa vagy királysága nem e világból való és a követői sem képezik a részét bár itt kell élniük.

Nem olvastad a verset?

(János 17:14-19) 14 Nekik adtam a szavadat, de a világ gyűlölte őket, mert ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak. 15 Nem arra kérlek, hogy vedd ki őket a világból, hanem hogy őrködj felettük a gonosz miatt. 16 Ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak. 17 Szenteld meg őket az igazság által; a te szavad igazság. 18 Ahogy te elküldtél engem a világba, úgy én is elküldöm őket a világba. 19 És megszentelem magamat az érdekükben, hogy ők is meg legyenek szentelve az igazság által.

Tehát nincs alku, és engedmény a versek magukért beszélnek.

A szőlő nem savanyú, s ezt a verset írnám arra, hogy miért

(1János 5:3, 4) 3 Mert az Isten szeretete azt jelenti, hogy megtartjuk a parancsolatait; a parancsolatai pedig nem megterhelőek, 4 mert minden, ami az Istentől született, legyőzi a világot. És ez az a győzelem, amely legyőzte a világot: a hitünk.

"az emberek a maguk módján...igyekeznek"

Hát ez az. a maguk módján, és nem Isten akarata szerint.

S itt ismét Jézussal kerülsz szembe, hiszen Ő nem ezt tanította,

Nem a magunk módján, hanem az Isten akarata szerint.

(Máté 7:21-23) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, nemde prófétáltunk a te nevedben, démonokat űztünk ki a te nevedben, és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?« 23 De én akkor megvallom nekik: Soha nem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!

Jézus törvénytelenségnek nevezi azt ha nem az eredeti imádat szerint élnek, és minden emberi törekvést hiába valónak tart, mert azzal hígították,

(Máté 15:7-9) 7 Képmutatók, találóan prófétált rólatok Ézsaiás, amikor így szólt: 8 »Ez a nép ajkával tisztel engem, de a szíve messze eltávolodott tőlem. 9 Hiába imádnak engem, mert emberek parancsait tanítják tanokként.«”

Egyre jobb a világ?

akkor hogyan teljesednek Jézus szavai?

Akkor Jézus hazudott?

Mert azt mondta, hogy az utolsó napok jelei amiből tudjuk hogy az, növekvő háborúk éhezések, katasztrófák, stb.

S azt mondta, hogy olyan nagy nyomorúság lesz, amilyen soha nem volt amióta ember van a földön.

Úgy hogy ez egy csapda kedves Barátom, azoknak akik így látják.

Nem vagyunk ellene a tudománynak, soha nem is voltunk.

S nem mondtuk, és nem tanítottuk azt, hogy a technika minden esetben Sátántól származik.

Hanem ha olyasmire használják, ami nem viszi előre Isten tiszta imádatát, és erkölcsi értékeit,

s hogy lásd miért is nem mondhattunk ilyet, elmondom neked, hogy Jehova Tanúi, kifejlesztettek, egy MEPS nevű gépet.

1979-ben Jehova Tanúinak egy csoportja, működési bázisával a New York-i Wallkillban lévő Őrtorony-farmon, elkezdte a Multilanguage Electronic Phototypesetting System (soknyelvű elektronikus fényszedő rendszer [MEPS]) megtervezését és előállítását. Az ezen tervezeten dolgozó csoport 1986 májusára nem csupán megtervezte és előállította a MEPS számítógépeket, fényszedő gépeket és grafikus terminálokat, hanem ami még fontosabb, a szoftvert is kifejlesztette, amelyet a 186 nyelven történő kiadás anyagának előállítása igényelt.

A Társulat 93 fiókhivatalából, amely a föld minden részén megtalálhatók, sok fiókhavalon keresztül tanulmányozni kezdték az egyes nyelvek betűtípusait. Össze kellett állítani minden olyan betűt és ékezet listáját, amely az irodalom kinyomtatásához szükséges azokon a nyelveken, ahol az egyes fiókhivatalok működnek. Ezenkívül szükség volt a szavak elválasztási szabályaira is azon a nyelven. Minden betűt és ékezetet meg kellett rajzolni, majd be kellett táplálni a számítógépbe és ezeket ki kellett szerkeszteni. Ez több évi áldozatos munkával járt. Az eredmény az lett, hogy a Királyság-üzenetet most több nyelven lehet kiadni, mint bármikor ezelőtt és ez a szám is folyamatosan nő.

A Társulat kezdetben maga tervezte és készítette el saját számítógépét és a hozzávaló programot. Jehova Tanúi a világ minden részéről eljöttek, hogy segítséget nyújtsanak ennek az eljárásnak a kifejlesztésében. Kicseréltek szakismereteiket és kölcsönösen buzdították egymást (Róma 1:12). Valahogy pontosan az ellenkezője történt annak, mint ami végbement a Bábel tornyánál. A speciális kioktatás után a felszerelést a szakmunkásokkal együtt a világ különböző fiókhivatalába küldték. Az eredmény egy sokoldalú kiadói rendszer lett, amely több mint 100 országban és a tenger sok szigetén működik jól felszerelve arra, hogy a Társulat kiadványai jelenleg körülbelül 200 nyelven megjelenjenek.

Igen laktam vidéken és sárba területen, sokszor húztam fiatalon Kútból vizet, kertben kapálta, disznót is etettem, szőlőt karóztam, s voltam villany nélkül.

Sajnos nem volt még lehetőségem tehenet fejni, pedig nagyon kipróbálnám, szívesen tanulnám....

Így aki azt mondta, hogy Jehova Tanúi ellene van a tudománynak az hazudik.

Elhiheted, sok mindent csináltam, Nő létemre, még betanított lakatos is voltam a Ganz villamossági művekben ahol motor égőket kellett tekercselni...

47. évesen elmondhatom, hogy nem vagyok tapasztalt mindenben, de vannak tapasztalataim, mert nem csak kemény fizikai munkát végeztem, de szellemi munkát is.Tehát ezen a téren is van tapasztalatom.

Köszönöm a lehetőséget,és a beszélgetést.

Penu Dunham

Sajnos ebbe rokkantam bele fiatalon.

2014. jan. 24. 18:14
 37/42 A kérdező kommentje:

Akkor a Jehova Tanúitól kérdezem:

Hol van a Bibliában, hogy Királyság Termekben kell összegyűlni, hiszen funkcióját tekintve ez ugyanaz, mint a templom. A templomot pedig Jézus teljes mértékben elutasította.

A világ egyre rosszabb? Egy mai melós, egy középkori jobbágy, egy ókori rabszolga közt mi a különbség? Már 2000 éve is lehetett azzal hitegetnetek magatokat, hogy már nagyon rossz a világ, közel a megváltás. Minden kor az előző generációkat sokkal nagyszerűbbnek gondolja, hiszi és ez így van évezredek óta. Ezért butaság azzal jönni, hogy mennyi rossz van a világban. Nincs több, mint bármikor, csak most azonnal tudomást szerzünk róla. Ha kitör egy vulkán, vagy van egy földrengés, azt vallásosok azonnal a végítélet közeledtének akarják hinni. Mi lenne, ha 40 napig esne az eső?

2014. jan. 24. 18:55
 38/42 anonim ***** válasza:

Kedves Filoszmen.

Voltál már valaha királyság teremben?

Egyébként nem ugyan az a funkciója.

Megmondom miért.

Mert a Templomba a passzív "keresztények" járnak akik egy biblia olvasást, és magyarázatot mennek hallgatni, de meg tanulni azt amit Jézus tanított arra már sem az idejüket, sem az energiájukat, nem akarják fektetni.

S úgy gondolják, (mivel ezt tanították nekik), hogy "le van tudva az "isten tisztelet" egy hétre.

Az apostolok sem jártak templomba, hanem egy bizonyos helyre gyűltek össze azért, hogy tanuljanak, és amit tanultak megbeszélték, hogy hogyan alkalmazhatják a minden napi életükben az élet minden területén.

Egy keresztény a nap 24. órájában keresztény, és nem csak 1 órára.

Jézus azt mondta, hogy Tanítvánnyá kell tenni az embereket, akik szeretnének a követői lenni, hogy megtartsák azt amit parancsolt. És ez nem kérés volt hanem parancs.

Az embereknek nincs megtanítva Jézus intelme és be sem tartják azokat, de erről egy másik kérdésben már írtam.

A vallások papi és laikus osztályokra osztotta Jézus munkáját, amit Jézus soha nem tett, mert ahogy mondta, mindnyájan testvérek vagyunk, és mindenkinek aktívan részt kell venni a keresztény életben.

Isten népe mindig is jól tanított volt, mert Jehova és Jézus is megszervezte ezeket az alkalmakat, hogy a nép megtanulja hallgatni, alkalmazni, és tovább tanítani Isten szavát.

Ez az imádat egyik része.

Ha megnézed Jézus életét, vagy az apostolokét, egyik sem ült tétlenül várva, hogy majd valaki oda menjen, a parancs nem is az volt, hogy Várjatok:

Hanem, hogy "Menjetek és keressétek meg"...

Ez felelősséggel jár, persze az emberek nem nagyon akarnak semmiért felelősséget vállalni, szívesen engedik át másoknak a fejmosást.

De ebben az esetben ne lehet kihúznia senkinek magát azzal, hogy majd a Pap bácsi....

Nem csak a Pap bácsi keresztény, ha egyáltalán keresztény.

A másik felvetésedre, hogy régen is voltak ilyen olyan háborúk, és katasztrófák...

ezt nem is tagadtuk, és nem is erről van szó.

Viszont a méretét tekintve, maguk a történelemmel foglalkozók is elismerik ha olvastad, hogy a történelemben

valaha vívott összes csatában és háborúkban sem haltak meg annyian, mint az első második világháborúban.

Jézus pedig nem helyi jelenségekről beszélt, hanem globális és óriási méretekről, amik mindenhol bekövetkeznek:

"egyik helytől a másik helyig."

S van egy Jel ami pedig egyetlen korban sem volt jelen, ami még biztosabbá teszi a jelen világunk rendszerének végét:

Jézus a jelek mellett elmondta, hogy lesz még egy dolog ami a maga idejében felgyorsul:

(Máté 24:13, 14) . . .. 14 És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.

(Márk 13:10) 10 Ezenkívül a jó hírt előbb minden nemzetben prédikálni kell.

Soha nem volt a történelemben egyetlen idő sem, amikor a háborúk, katasztrófák, törvénytelenségek stb, mellett világ méretű prédikáló munka folyt volna az egész lakott földön.

S ettől lehet biztosra állítani hogy az utolsó napokban élünk.

Penu

2014. jan. 24. 19:53
 39/42 anonim ***** válasza:

Na, már csak egy érvem maradt.

Akkor most mikor jobb a világ, ha vannak Jehova Tanúi, vagy amikor még nem voltak?

2014. jan. 24. 20:30
 40/42 anonim ***** válasza:

Becsapós kérdés. :)

Vegyük sorba, és akkor a kérdés költői legyen válaszold meg magadnak.

Hát Istennek mindig is voltak Tanúi, vagy támogatói, bár nem így hívták őket.

Ha nem lettek volna, akkor nem lett volna "reformálva" a vallás csak egy lenne, s nem teljesedne az írások azon része ami azt mondja, hogy az utolsó napokban az ismeret a felszínre jön, és az igazság világosságként fog ragyogni.

Olyan meg nincs hogy egy prófécia nem teljesedik.

s akkor nem halad semmi előre, marad az Inkvizíció, Isten nem avatkozik bele, nem használ fel embereket, hogy az igazság felszínre jöjjön, világ és állam vallás maradna, már pedig Jézus királysága nem része az emberi kormányzatoknak,. S a vallás uralkodna tovább és soha nem avatkozna Jézus bele és hagyná az embereket a vallások ezreiben, ismeret és tanítások összevisszaságában, öldökölni gyűlölködni. megosztottnak lenni, békétlenségben, és a föld pedig amit teljesen tönkre tesznek egy szép napon megszűnne létezni,

tulajdon képen Isten szándékából semmi nem lenne és nem valósulna meg, mert a tervét bojkottálták az emberek, és Ő meg hagyta volna.

(S hányszor keresztbe akartak neki tenni még a vallás nevében is)

Ám Isten által megadott figyelmeztető jelekből, megvalósult, hogy Istennek lesz egy népe az utolsó napokban akik a nevéről neveztetnek és akiket gyűlölni fognak mert nem ismerik Jézus atyját aki elküldte Őt,

De ők a gyűlölködés ellenére elmondják az embereknek, hogy az emberiség egyedüli megoldása Isten messiási királysága, ami hamarosan felváltja az emberi uralmakat, és Jézus fog uralkodni a Földön is ahogy az imában kérik.

/bár sokszor nem értik, nem tudják miért imádkoznak olyat amiben nem hisznek, mert mindenki az égbe megy/..?

Addig is tanulják meg a Jézus által tanított erkölcsi értékeket alkalmazni, élni a keresztény életet,hogy az emberek lássák a prófécia beteljesedését, és változtatni tudjanak.

s ez terjedjen el a lakott földön, hogy amennyi embert csak lehet, tanítvánnyá lehessenek, hogy éljenek.

Penu

2014. jan. 24. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!