Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Armaggedon. Mi a véleménye a...

Armaggedon. Mi a véleménye a tudósoknak erröl? Technikailag meddig birja még ezt a hozzáállást a földünk?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 11:18
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
De azért nem bánnám, ha a kérdésemre is válaszolnátok!
2014. jan. 14. 23:35
 12/31 anonim ***** válasza:
73%

26%-os vagyok.

a tudósok szerint nincs, illetve nem lenne esélye a földnek sem, és nekünk sem.

hiszen a földet teljesen kizsákmányolják, így igen sok dolog tűnik el a földről.

s ez először különböző növények állatfajok eltűnését jelenti, aztán mi sem maradnánk ki ebből mi is eltűnnénk.

egyébként már nem tudom melyik Tv műsorban hallottam egy pár éve, hogy ha most megállna az ember a kizsákmányolással is késő lenne.

A Válaszolónak pedig:

Mind a ketten kikapnak, a föld pusztítói, és Jehova népe ellen támadói is.

2014. jan. 14. 23:47
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem holnapra, ha már megnyugodtál, mód lesz egy kis nyelvtant is gyakorolni. (Csak azért, hogy ilyen válasz is legyen.)

Ha már meghaltál, k*rvára lesz*rod mi van mással. A lényeg az, a Föld megvan nélküled, de a te nem vagy meg a Föld nélkül. Szóval talán kicsit több tisztelettel nyilvánulj meg, ha erről szólsz.

2014. jan. 14. 23:56
 14/31 openyoureye ***** válasza:
44%

2-nek:

"A tudósok nem foglalkoznak " Nostradamus " szintű mesékkel, a lényeget pedig az 1. elmondta. Ha mindent kiírtunk, a 350000 bogárfaj fog uralkodni, aztán pármillió év múlva megalakulnak az első hőscincér és botsáska vallási gyülekezetek, hiszen a megmagyarázhatatlant, - mint villám, eső - valamivel magyarázni kell. Éljen a rovartársadalom."

- Aztán majd jönnek az emlősök, meg az emberek és ismét itt leszünk. Hisz az evolúció már csak ilyen. :)

2014. jan. 15. 02:56
 15/31 anonim ***** válasza:
55%
Tudom, hogy az evolúció már csak ilyen...de ha lenne igazság, akkor most próbálkozzanak csak más fajok is. Mi már elkúrtuk. A Napunk még kb. 4 milliárd évig elficánkol a hidrogénből héliumot játékával, minket meg csak ássanak ki, mint mi a dínókat. De azért én még egy kicsit jó leszek és ehhez vallásosnak sem kell lennem. 👹
2014. jan. 15. 03:17
 16/31 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, kérdező, nem most fogsz megmurgálni. Majd az unokáink szívnak. Meg azoknak a gyerekei.
2014. jan. 15. 05:09
 17/31 anonim ***** válasza:

A túlnépesedés valóban riasztó méreteket kezd ölteni, ezért mindenhol szemléletváltásra lenne szükség.

A környezetvédelem fontossága mellett kiemelném, hogy a régi tévhiteket is nyugodtan sutba lehetne vágni és felvilágosultan lemondani az ezernyi misztikus elképzelésről, így a fontos dolgokra lehetne koncentrálni.

Valóban itt lenne az ideje, hogy ne képzelgések kössék le a figyelmünket, hanem a valósággal kellene foglalkoznia mindenkinek.

A kihívások megoldása csakis racionális gondolkodással lehetséges.

2014. jan. 15. 09:24
 18/31 anonim ***** válasza:
36%

Kedves kérdzeö, nyugodtabban alhatsz, hogyha megtudod a Bibliából, hogy Armageddont sokan át fogják élni. Ha van Bibliád és kedved kikeresheted a Jelenések 11:18 versét.

Ott van az írva, hogy Isten meg van határozva a nap mikor fog itéleletet tartani a Föld felett, vagyis az emberiség felett. Ugyen nem a Föld vétkezik, az nem gonosz....

Azt is írja ez a vers, hogy el fogja pusztítatani azokat akik a Földet pusztítják.

A tudósoknak meg aszerint van erröil véleményük, hogy atesiták-e vagy Istenben hivök. Nagyon sok tudós hisz a Bibliában. Ha akarsz erröl a témáról többet tudni, írd be a keresöbe a jw.org

2014. jan. 15. 16:13
 19/31 anonim ***** válasza:
36%
remélem meg lehet érteni amit írtam, így van ha gyorsan elküldöm :-)
2014. jan. 15. 16:14
 20/31 fairi1 ***** válasza:
20%

grkaty

Attól sok tudós hisz Bibliában, szinte egyik se jelenések könyvébe.Pár fanatikus keresztény kivételével allegorikusan van értelmezve.

valljuk be akkora nagy baromság az a rész hogy egy normális épeszű 21.századi ember nem akarja szó szerint venni.

Ez a jelenések könyve csak egy kisebbség vicces hóbortja...

Közben még el is hiszik ők a kiválasztottak..Pfff....

2014. jan. 16. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!