Nem értem meg ezt a hozzáállást, komolyan mondom! (? )
Sajnos ez magyar mentalitás: minél több nyereség, minél gyorsabban...
Csak sajnos azt valamiért nem kapcsolják össze, hogy nem lesz több a nyereség, inkább csak elveszítik az ügyfeleket.
Nézd, nem akarom osztani az észt, de én olyan kifőzdét még nem láttam, legalábbis az árai alapján, ahol tényleg megérte volna enni, vagy hozni kaját.Még a menük is b*szott drágák, de az legalább megbízható, mert kénytelenek minennap frisset főzni, nem tudják felhasználni a tegnapról megmaradt maradékokat.
Igen, jól olvasod, kérdező, ezek a sarki kifőzdék, de gyakran a puccosabbnak tűnő éttermek is mind-mind megmaradt kajákkal maipulálnak, összeöntögetik őket, felhígítják a leveseket, ha másnap pl.főzeléket akarnak enni és még sorolhatnám.Talán a kisebb maszekok nem merik ezt megcsinálni, mert félnek a gyakori szúrópróba ellenőrzésektől, de a nagyobbak már igen.Ilyen helyeken én ingyen se ennék...
De visszatérve a kérdésedre: nem éri meg nekik a bolt, ha folyamatosan olcsón adnak mindent, fetételezem, az üzletvezető nem a minimálbérre gyúr, hanem a minnél nagyobb nyereségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!