Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van BÁRMILYEN megmagyarázhatat...

Van BÁRMILYEN megmagyarázhatatlan dolog amit esetleg egy isten csinálhatott?

Figyelt kérdés
Történ valaha a történelem során BÁRMI amit egyszerűen nem lehet megmagyarázni,azaz UTAL BÁRMI IS ISTEN LÉTEZÉSÉRE?
2009. nov. 30. 17:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
36%

Igen. Megalkotta azokat a törvényeket, amik szerint a világ létrejöhetett. (Nem magát a világot, mint ahogyan ezt sok egyhz állítja!)

De az isteni eredetűnek titulált dolgok 99,99999%-ban nem isteni eredetűek, csak még nem tudjuk rá a megfelelő választ, mert nem jutottunk el a tudomány azon fokára. (És valószínűleg soha nem is fogunk, mert emberek vagyunk.) Ezért aztán egyszerűbb azt mondani, hogy isten csinálta.

2009. dec. 14. 14:03
 32/33 anonim ***** válasza:

Tetszik ez a szöveg, hogy "a tudomány nem jutott el odáig".

Arra szokták használni, hogy valami fizikai képtelenséget alátámasszanak végülis a nagy semmivel.

2009. dec. 18. 17:39
 33/33 anonim válasza:
A törvényszerűséget emlegető emberkének az első oldalon szánnám ezt... kitalálok egy fogalmat , az én kis agyamban, képzelek hozzá egy tök értelmetlen dolgot, elnevezem, akkor mi van?pl tatatatetetipke néven... hozzáképzelek valami tök értelmetlen dolgot. akkor most én megkérdőjeleztem volna az elméletet?
2011. jún. 19. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!