Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ezek a csodák hogy történnek?...

Ezek a csodák hogy történnek? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval képeken , meg videókon , és egyes emberek még élőben is látják , hogy könnyeznek meg véreznek szent erekjék.

Ezek hogyan? Előkészítik az összes ilyen dolgot , hogy mire oda ér egy meber akkor azthigyje , hogy csoda?

2013. dec. 25. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egy könyvet olvastam ezekről a csodákról, a címe: A sátán zsinagógája. Az író leírja a könyvében, hogy csalás az egész.
2013. dec. 25. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
2%

Szervusz.

egyetértek az előttem szólóval, bár Én nem a könyv alapján állítom, hanem a biblia Isten szava alapján.

Ugyan is Jézus figyelmeztette arra a követőit, hogy ilyen jeleket fognak látni az utolsó napokban, De ne higgyék el.

ehhez képest a tömeg hisztéria csak úgy burjánzik.

Így aztán Sátán az általa létre hozott vallásával, meg a "csodáival", jó félre vezeti az egész világot egy kevés ember kivételével.

2013. dec. 25. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokan láttak űrlényeket/UFÓkat, le is fényképezték/videózták őket, mégsem hisznek sokan nekik(nekünk, igen én is láttam UFO-t)

Egyébként ha megnézed hány darab ilyen bármi(csokipapírtól festményig) van és ebből, mennyi jelenik meg valami, az nagyon elenyésző. Az emberek ösztönösen próbálnak mindenhez kapcsolni valamit, de ennek legtöbbször nincs semmi jelentősége.

Ha valamelyik isten kapcsolatot akar teremteni az emberekkel, vagy megmutatni, hogy létezik akkor miért ilyen butaságokat csinál, miért nem jön ide(a Földre) és fedi fel magát

2013. dec. 25. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt, azért hozzátenném, hogy nem mindegyik csalás!

Sok olyan esetet vizsgáltak már ki, mikor kémiai folyamatok zajlottak le az adott szobrokban. Néhány szobrot, illetve kőfaragást anno, különös elegyekkel vontak be, amik az idő során a külső hatásokkal reakcióba léptek.

Csak, hogy pontosítsak: Több rétegben vontak be egyes szobrokat, mert hát "szent" szobrok s, mikor a felső rétegek lekoptak, akkor a levegőben lévő víz és oxigén reakcióba léptek a belső rétegekkel, amik következménye különböző folyadékok lettek. (anyagtól függ, hogy folyadék, vagy gáz lett a végeredmény)

A legtöbb esetben ezek a folyadékok, nem feltűnő színűek. Szürkések, feketések, olykor meg penész ragad rájuk, de van, hogy vörös szín lesz az eredmény, és innen a "vérzés".

2013. dec. 25. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt azért még, hozzátenném, hogy ha konkrétan csak akkor vérzik (nagy mértékben) az adott tárgy, miközben nézik, akkor az nagy valószínűséggel csalás.
2013. dec. 25. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Nos és nem vagyok kémikus, de az elemi folyamatokat ismerem.

A kobaltklorid higroszkópikussága közismert, ez a "csodák" magyarázata.

2013. dec. 26. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A tudat ereje által (de megértés nincs bennük - azokban, akikkel a "csodák" történnek).
2014. jan. 3. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!