Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyei kezdeményezések?...

Mennyei kezdeményezések? Figyeljünk a mennyre és csodák történek? Mi a bibliai véleményetek?

Figyelt kérdés

Jehova tunú ne válaszoljatok léci.

Kérlek olvassátok végig.

Dennis Walker tanítása szerint.

http://www.youtube.com/watch?v=KVlaRKcEcJg

http://www.youtube.com/watch?v=uOLg_D0Q-Mg

http://www.youtube.com/watch?v=WqiyClvs6qg

Jézus azt adta nekünk vissza amit Ádám elvesztett.

Azért mondja magát Jézus ember fiának.

Mikor Ádám is Éva bűnbe esett a Biblia szerint meghaltak.

Dennis Walker szerint a szellemi érzékszervüket vesztették el és ezért a menny bezáródott előttük és minden utóduk előtt.Mivel Jézusban új teremtés vagyunk így azt adta vissza amit Ádám és Éva elveszett.Mikor Jézus elkezdte a szolgálatát elsődleges üzenete elközelített Isten országa.

Jézus mindig figyelte az Atyát szellemi szemeivel.

János ev 5,19. Felele azért Jézus, és monda nékik: Bizony, bizony mondom néktek: a Fiú semmit sem tehet önmagától, hanem ha látja cselekedni az Atyát, mert a miket az cselekszik, ugyanazokat hasonlatosképpen a Fiú is cselekszi.

Szóval ha utánozni akarjuk Jézust figyeljük az Atyát mit mondd mutat és itt a földön megcselekeszük azokat.

János evangéliuma 3 rész

3. Felele Jézus és monda néki: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát.

Szóval ha valaki újjászületik megláthatja Isten Országát.

Mennyire biblia nektek ez mit mondtok róla?

Bibliai érvekkel alátámasztva.

2013. júl. 1. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó kis meccs várható.
2013. júl. 1. 16:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Fölleg ha válaszolna valaki:)
2013. júl. 1. 18:19
 3/10 yuda ***** válasza:
100%

Nincs most kedvem meghallgatni, talán majd máskor, de van véleményem.

Keresztények, magamat is beleértve, több csodát szeretnénk látni és gyorsabb eredményeket, látványosabb imameghallgatásokat.

Szeretnénk, hogy ahogyan az apostolok idejében, úgy történjenek manapság is a csodák.

Nem tudom ki ez a Dennis Walker. Lehet ez jó is akár, de nem ismerem :D

Mindenesetre meglepődnék, ha meghallgatnám és kiderülne, hogy ha ezt és ezt tesszük, amit ő tanít, akkor meglepően gyorsan jönnének a csodák, mert ő bizony ismeri ennek a folyamatnak az instant verzióját.

Láttam én már és hallottam sok emberről, akik beállították magukat megbízhatónak és vadonatúj látásokat osztottak meg....majd az emberek fellelkesedtek, kipróbálták és nem működött.

Utána a sok csalódott keresztény elgondolkodott, hol rontotta el megint. :)

Érted?

Szívből örülnék, ha ez az általam ismeretlen ember végre megoldást és feloldást hozna több érdekfeszítő témában, de bevallom, kissé kételekedem, de ez legyen az én dolgom :D

Mindenkinek józanságot tanácsolok, mert Isten szelleme a józanság szelleme.

2013. júl. 1. 18:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves yuda!Akkor ajánlom neked ,hogy tanulmányozd a tanításait.

Elmondom a titok Isten időzésében rejlik.

2013. júl. 1. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval. Mindenki csodát akar. Minden évben jön egy ilyen "Dennis Walker" a hívők fellelkesednek. Azt gondolák hogy Isten megáldotta és csodákra képes aztán pár év múlva már a nevére sem emlékeznek. Jön egy újabb arra is ráfogják hogy csodabogár és kezdődik elölről.

Jó lenne ha igazad lenne de félek hogy csalódni fogsz.

2013. júl. 1. 19:22
 6/10 yuda ***** válasza:

Kedves kérdező!

Köszönöm az ajánlásod és az invitálásod, egyelőre maradok Jézus mester tanításainál :D

Máskülönben pedig megkérlek arra, hogy ha nálad mégis működne a dolog, légyszíves tedd közzé tapasztalataid. :)

Örömmel venném, ha elsők között lehetnék, akiknek privátban megírod majd, hogy működik. :)

Emlékszem, régebben jöttek csőstül ezek az Amway stb ügynökök, akik friss hévvel hirdették, hogy az ő cégükbe belépés első osztályú meggazdagodás forrása. Egy idő után kitaláltam azt a frappáns mondatot, -és tőled is ugyanezt kérem, -hogy amikor valóban meggazdagodtak, tegyék már meg legyenek szívesek és jöjjenek vissza, ugyanis onnantól kezdve hitelesek lesznek.

Addig sajnos nem .

Remélem érted a hasonlatot! :)

Annyira élvezem, mikor kidobják a legjobb könyveket, melyeket ha lépésről lépésre követsz sikeres leszel, egészséges, áldott és dúsgazdag... :D

Jajj, :D

Annyira szeretném, ha akinél egy is működik a könyv olvasás a után, megtenné, hogy szól nekem is :D

Vajon miért nem látok "csodakönyv" és "csodatanítás" után sikeres hívőket? :D

Vajon miért?...vajon miért..vajon miért nem :D

2013. júl. 1. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:

egyetértek azzal hogy amit Ádám elvesztett az Jézus visszaadta, ez a lényege az egésznek :)

amivel nem értek egyet az Jézus utánzása

ha Jézus benned él akkor nem utánozni kell őt, hanem az egódat ledöntve Jézust tenni meg az új éned képviselőjének és akkor Ő maga tud rajtad keresztül cselekedni

2013. júl. 1. 20:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Annyit mondd Dennis,hogy időzzünk Istennel.Mert mondunk egy imàt el mondjuk Istennek mit szeretnék ámen és ennyi.De figyelünk mi Istenre mit is szeretne nekünk mondani?Nem fordítunk elég időt Istenre nem figyelünk rà mit akarat mondani Pál azt mondja az oda felvalókkal törödjetek.Nem kell hamis Istenneket befogadni nem kell semmit sem csinàlni csak időzni Istennel.Először én is kételkedtem kiprobàltam és Óriási megtapasztalàsom volt Istennel.Vissza kaptamaz első szeretetem szoros bensőséges kapcsolatos van Jézussal Szerelmese vagyok Jézusnak égő szerető szívvel és ugyan így Istennel.
2013. júl. 1. 21:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja azt még el felejtettem mondani nem kell semmit magamból kierőszakolnom sem azt ,hogy jó keresztény legyek sem a kimondhatatlan szerelmet egyszerűen csak megvàltoztat a jelenléte ha Istennel időtök.
2013. júl. 1. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Ki ez a Dennis Walker? Igen, ő is csak egy ember, mint Te vagy én. Én is tudnék elméleteket gyártani, de nem teszem. Inkább hagyom, hogy a Biblia magyarázza meg önmagát. Kutass, keress és megtalálod mindenre a választ belőle.
2013. júl. 1. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!