A keresztények miatt utálják sokan a homszexuálisokat és a prostituáltakat?
Most már nem offolom szét a topicot, de akkor ide is leírom a legfontosabb dolgot:
Egy a lényeg. Legyen hűséges és érett.
Ha valaki prosti, az vállaja fel, legyen őszinte és ne csapja be a másikat.
Ha valaki nem képes rá, ne akarjon családot.
Nem vagyok meleg és közben válaszoltam a leveledre is :)
23/N
Silver, megkoszonnem hogyha nem itt kezdenel el magaddal beszelni :)
A tobbieknek koszonom a valaszt. Viszont nem arra akartam kilyukadni hogy elitelendo-e a homoszexulaitas es a prostitucio, hanem arra hogy ez a kerdes egyaltalan az egyhaz miatt merul-e fel bennunk. Ha mashogy nem akkor tudat alatt nem ok folyasoltak be az ilyen gondolkodasmodot?
Mint említettem egy keresztény nem gyűlölködhet.
De nem is köteles ezt a természet ellenes dolgot elfogadni, hiszen ellentétben van Isten nézetével, a természettel.
"Istennek lehet szándéka velük"
Bocsánatot kérek de egy kicsit úgy fog a válaszom hangzani, mint ha "gonoszka" lennék, pedig nem vagyok csak Isten személyével kapcsolatosan közelítem meg
Semmilyen szándéka nincs velük, Tőlük ép úgy elvárja, ha neki tetszően akarnak élni, hogy hagyják el ezt a tettüket, mint ahogy a tolvajtól elvárja, hogy ne lopjon többé, vagy a gyilkostól, hogy ne öljön többé a vagy prostituálttól, hogy többé ne éljen olyan életet...stb.
Isten szemében ezek utálatos dolgok, és halált érdemlőnek tartja, de hát leíratta.
Ha nem így lenne akkor nem lenne a bibliában hogy Tilos, és halált érdemlő...
ma 13:15
Nem vagy gonoszka,csak félreérted a mindenséget,vagyis Istent,mert a vallásod a saját érdekei miatt csak egy szűkebb,korlátolt nézőpontból tekint rá,és úgy mutatja be neked,hogy csakis olyan lehet amilyennek ők látják.De valószínűleg idővel majd át fogsz látni a szitán,és rájössz,hogy az ítélkező,halálosztó,haragos Istenkép emberi félelemből,és tudatlanságból eredezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!