Az ateisták nem szégyellik magukat, hogy olyan filmeket találnak ki mint a Fist of Jesus?
A filmet nem linkelem be mert 18+ és törölnék a moderátorok úgy is.
A film arról szól, hogy Jézus feltámasztja Lázárt, aki zombivá válik.
Ezt is csak a keresztényekkel lehet eljátszani,az arabok rég megölték volna a készítőt,ha a prófétájukat igy kigúnyolták volna. Felháborító.....
Aztán meg felteszik a sok hülye kérdést, hogy "Isten miértnem segít az embereken?"
Hogy lehet valaki ennyire pofátlan?
De akit érdekel írja be a YouTubeba, hogy Fist of Jesus.
Aki megnézi érteni fogja miért háborodtam fel ennyire, és csak 14 perces az a vacak.
A keresztények nem szégyellik magukat hogy Radnóti köteteket égetnek?
Ugye milyen szär az általánosítás?
Itt csak egy valakinek nem kell szégyenkeznie.... :
Chuck Norrisnak
Hát ez valami rohadt jó!
Lehet, hogy csinálok hozzá feliratot és felrakom valahova. :D
Letöltöttem, hogy meglegyen :P
Amúgy nem láttam a stáblistán a nevem, ami egybevág azzal, hogy nem emlékszem, hogy részt vettem volna az elkészítésében.
"Na a kérdező fülét-farkát behúzva elmenekült, úgy látszik legalább beismerte önmaga balgaságát. Nem szégyen elnézést kérni drága kérdező, végre egy pozitívum lenne, dehát te tudod."
Nem menekültem el, csak nem vagyok ráérős.
De tudjátok mit.
Kérem szíves elnézéseteket, amiért általánosítottam.
Happy now?
A film elég jól bemutatja azt a kettősséget, ami a kereszténységet jellemzi.
Bölcs és tiszta szavak mellett két évezreden keresztül megfért a szörnyű vérengzés és az a véleményem, hogy a zombis snittek és a humoros részek, mint a kardhal, enyhítik a valóságot, amely ennél lényegesen szörnyűbb volt.
Nagyon jó film.
"Happy now?"
Yes, thank you for your honesty, I'm very happy now. :)
Möbiusz: Most nézem az oldalt, amit belinkeltél, és jobban fel vagyok háborodva, mint a kérdező által linkelt videón!
"meggyújtottuk a tisztító lángot és rávetettük mindazt az írásos formájú szennyet, amit csak fel tudtunk kutatni." [link]
Ennyit tudtak felkutatni: FHM és Playboy januári számai, + még néhány egyéb szex magazin (micsoda erkölcsösség!), meg volt még egy Radnóti-összes a tv tetején, hogy azé' mégse tűnjenek má' olyan bútának, he'!
Még jó, hogy nem tudják, merre van a könyvtár!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!