Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ateisták nem szégyellik...

Az ateisták nem szégyellik magukat, hogy olyan filmeket találnak ki mint a Fist of Jesus?

Figyelt kérdés

A filmet nem linkelem be mert 18+ és törölnék a moderátorok úgy is.

A film arról szól, hogy Jézus feltámasztja Lázárt, aki zombivá válik.

Ezt is csak a keresztényekkel lehet eljátszani,az arabok rég megölték volna a készítőt,ha a prófétájukat igy kigúnyolták volna. Felháborító.....

Aztán meg felteszik a sok hülye kérdést, hogy "Isten miértnem segít az embereken?"

Hogy lehet valaki ennyire pofátlan?

De akit érdekel írja be a YouTubeba, hogy Fist of Jesus.

Aki megnézi érteni fogja miért háborodtam fel ennyire, és csak 14 perces az a vacak.

2013. nov. 20. 14:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
84%
A kérdezőt már az is kiborítja szerintem, ha valaki házasság előtt matyizik egyet.
2013. nov. 20. 16:46
 12/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem,hogy szégyenlik magukat.Oka van annak,hogy valaki ateista(és annak is,ha valaki keresztény)feltehetnek kérdéseket,mert szabad akaratuk van,ugyanúgy,mint neked,csak ők nem azt választották,amit te.De az ő oldalukról nézve,ugyanú
2013. nov. 20. 17:06
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
Nem hinném.
2013. nov. 20. 17:14
 14/41 anonim ***** válasza:
1%

Ugyan miért szégyenlenék, amikor nem Isten erkölcsi mértékei szerint élnek. Mivel nem hiszik Isten létezését, és sokan magát Jézus eljövetelét, és szerepét, azért semmi sem akadályozza a lelkiismeretüket ilyeneknek az elkészítésében.

Majd ha szembesülnek a valósággal akkor majd bánni fogják, de már későn...

2013. nov. 20. 18:59
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval,megszakadt a netem,nem küldte el a másik felét...

Tehát az ő oldalukról ugyanúgy feltehetnék a kérdést pl.,hogy a keresztények nem szégyenlik-e,hogy olyan istent "menedzselnek" a szeretet nevű "reklámszolgen" keretein belül,aki ártatlan teremtményeket pusztít el az Ószövetségben.Kérlek ne vedd sértésnek,most nem akarok ezen lovagolni,csak szemléltetésként írom,hogy mennyire nézőpont kérdése minden.

# 14/15 vagyok.

2013. nov. 20. 19:03
 16/41 synapse11 ***** válasza:
100%
Ugyan ki kényszerített arra, hogy megnézd?
2013. nov. 20. 19:57
 17/41 anonim ***** válasza:
81%

MOST NÉZTEM MEG

MÉG SOSEM VOLTAM ILYEN BÜSZKE ARRA, HOGY ATEISTA VAGYOK

:DDDDDDD

nyugi már

2013. nov. 20. 20:20
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

17-esnek

fiatal korod miatt tartom tiszteletben a nézeted, ám

semmit sem tudsz arról, hogy Isten akkor miért mit tett.

a szárnyaidat még csak bontogatod, de véleményed már van annak ellenére, hogy neked még nem lehetne mivel meg sem nézhetnéd.

Hogy a Teremtő mit tett akkor azt Te és senki nem kérdőjelezheti meg, s ha ezt magának meg is engedte joga, és oka is volt hozzá, Te neked nincs

elég szomorú, hogy a szüleid ennyire nem tájékoztattak Isten dolgairól, sőt lehet hogy Ő maguk is ezen erkölcsi normák nélkül élnek, és ezért neked is többet engednek meg mint valójában tehetnék.

2013. nov. 20. 20:21
 19/41 anonim ***** válasza:
76%

rendben, akkor mostantól gyűlölöm a homoszexuális embereket, kit érdekel a szeress mindket number one rule

esetleg lemészárlok több százezer embert a szentföldért

amúgy hitler is keresztény volt

ja és húst is fogok enni, kit érdekel a ne ölj szabály

esetleg a gyakorin fogok mindenkit cseszegetni hogy higgyen abban amiben én pedig semmi közöm hozzá

esetleg nem fogok minimum heti egyszer önkielégíteni mert tök heppivé tesz

és persze házasság előtt sem fogok szexelni, kit érdekel, hogy ha nem jó a szex a házasság nem tud működni,nem baj ha ez már az esküvő után derül ki

persze a véres lepedőt is ki fogom tűzni a falu középre

egyébként a 8 éves biológiai tanulmányaimat el fogom felejteni, mert az evolúciót csak a sátán terjesztette el

persze az első dolgom lesz holnap kisfiúkat molesztálni

mert az önmegtartóztatás fontos

MÁR IS JOBB EMBERNEK ÉRZEM MAGAM

2013. nov. 20. 20:46
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

25%-os!

Már maga a Biblia ihletése is egy feltételezés. Sőt, mivel több módon értelmezhető, ezért maga a Biblia szava is csak nézőpont kérdése. Innentől kezdve, hiába van meg a magyarázatod, mert az ellentéte is megfogja állni a helyét, mivel nincs egy stabil, fix pontja a vitának. Máskülönben valláskritika nem is létezne:)

Egyébként meg a kérdezőnek a válasz:

A más vallású egyének pl. iszlámok, nem szégyellik magukat, hogy nem keresztény barát filmet szoktak forgatni? kb ennyi értelme van a kérdésednek. + teljesen logikátlan, hogy az összes ateistát egy kalap alá akarod vetni. Ennyi erővel, akkor a hívőkkel is meglehetne tenni ezt, az inkvizíciók a keresztesháborúk, és a pedofil papok miatt is. Legalább is a logikádat követve, ez jönne le a dologból, ami nem hiszem, hogy jó lenne.

2013. nov. 20. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!