A Nap idősebb mint a Föld. Akkor Isten hogy teremthette a Földet elsőre?
Grkaty, elolvastam az egész kommented, de abból nem derült ki az ég adta egy világon semmi! Nem vagy lényegre törő: megemlíted azt, hogy a tudósok rájöttek valamire a kígyókról, meg a magmáról. Meg a tudósok sokszor ellentmondanak dolgoknak, amire később a biblia alapján mégis igazat kell, hogy adjanak... de MIRE? MIT!
Semmi konkrétumot nem írsz. Nem egybefüggő az írásod!
Az, hogy az ember korlátokkal rendelkező lény, nem azt jelenti, hogy vannak korlátok nélküli lények is.
"De sok mindent egyszerüen a képzeletünk az agyunk nem tud befogadni. Ha valamit nem értünk, ez nem azt jelenti hogy az nem létezik."
Igen, de az is igaz, hogy ha valamit nem értünk, akkor nem az általunk kitalált, vagy mások által hirdetett fantazmagóriákat kell hangoztatni és mint szilárd, kézzelfogható tényt továbbadni. Főleg addig, amíg saját magunk se tapasztaltuk meg. A világ tele van, volt és lesz meg nem értett zsenikkel, megváltókkal, akiknek az üres élete pusztán az általuk hirdetett igékkel teljesedik ki számukra, melyeket később talán önmaguk is bevesznek. Ilyenekkel van tele pl az elmegyógyintézet.
"Minden a Föld és az univerzumunk létezéséről alkotott képünk csak elképzelés."
Űrtávcsőről hallottál már? Azzal már vettek szemügyre csillagok "születését". Igaz nem értik, de látták.
#44 vagyok
Nem állt szándékomban kritizálni a vallást, lehet, hogy hihetetlen, de valamilyen szinten én is hívő vagyok. "Az első csepp a tudomány poharából ateistává tesz, de a mélyén ott van Isten." Én kb. a felénél tartok. Ellenben úgy vélem, hogy fanatikusan hinni Istenben vagy vallani a tudomány eszméit, és a másik oldalt elítélni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!