A Nap idősebb mint a Föld. Akkor Isten hogy teremthette a Földet elsőre?
"A Nap idősebb mint a Föld..."
-Gondolod te, kedves kérdező :)
A Hit szóból származik a hiteles.
Ha valaki számodra mindenfélét összebeszél, amiről kiderül, hogy nem állja meg a helyét, akkor továbbra is elhiszed azokat az állításait, amik egyenlőre nem ellenőrizhetők?
Belenéztem a Kent Hovindos videóba csak, hogy ne legyek teljesen tájékozatlan a témában.
Áltudományos magyarázatokkal, vásári hatásvadász stílusban ízléstelen poénokkal próbál rengeteg baromságot beadni szegény embereknek. Már az előadása felépítésén is látszik, hogy egy bizonyos rétegre utazik. Azokra az emberekre, akik okosnak gondolják magukat, néha el-el gondolkodnak dolgokon, de igazából soha semminek sem néztek utána, csak a médiából művelődnek. Belógatja nekik a csalit egy "sláger" hírrel, vagy állítással, aztán óvodás módon "megcáfolja".
Támadja a tudományt a saját tudományosnak bemutatott állításaival. A legtöbb állítása pedig felháborítóan nagy hülyeség.
"amiről kiderül, hogy nem
állja meg a helyét, akkor továbbra is
elhiszed azokat az állításait, amik
egyenlőre nem ellenőrizhetők?"
Ha egyenlőre nem ellenőrizhető, akkor miből derül ki hogy nem állja meg a helyét?
"Szeressük egymást" számára mondatértelmezési segítségem.
"Ha valaki számodra mindenfélét összebeszél, amiről kiderül, hogy nem állja meg a helyét, akkor továbbra is elhiszed azokat az állításait, amik egyenlőre nem ellenőrizhetők?"
Adott egy ember, aki mindenfélét összebeszél, de ezekről kiderül, hogy alaptalanok, hülyeségek, és érdemben cáfolhatók. Ugyanez az illető beszél egyéb dolgokat is, amik nem ellenőrizhetőek le. A kérdés az, hogy egy ilyen embernek elhiszed-e a le nem ellenőrizhető állításait annak tudatában, hogy a leellenőrizhető állításait már érdemben cáfolták.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Tzolko-val értek egyet, hanemcsak segítettem értelmezni neked, hogy mi az amit leírt. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!