Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van az hogy a legtöbb...

Geronimo Stilton kérdése:

Miért van az hogy a legtöbb ateista, materialista egyetemeket végző emberekből áll míg a vallásosak inkább az alul iskolázott emberekből kerülnek ki?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 13:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A nagybátyám pap. Soha nem értettem, hogy egy ember, akinek ennyit kellett tanulnia, hogyan maradhat meg az anyaszentegyház kebelén, s hogyan hihet még mindig istenben. S talán, mert az ő házának csendjét sohasem verte fel gyereksírás, címek tekintetében messze túlszárnyalt engem, de még mindig hisz. Ugyanúgy, mint a mindössze nyolc általános végzett nővére. Szóval tényleg kár lenne általánosítani.
2013. nov. 14. 14:48
 22/27 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmetekbe a teljes írást:

[link]

A konkrétan idevágó rész a 10-es, (ha valakinek kevés ideje van olvasásra,) de kár lenne csak azt kiragadni.

2014. márc. 18. 08:41
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egészségügyi és államigazgatási diplomáim vannak és Jézus az életem
2015. szept. 9. 19:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Részvétem. Imádkozással szerezted a diplomákat vagy inkább tanulással? Na ugye.
2015. szept. 9. 21:00
 25/27 anonim ***** válasza:
34%
24.: a kettő mióta zárja ki egymást?? Na ugye.
2015. szept. 11. 09:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Csak annyiban hogy imádkozással kereken 0 diplomát lehet szerezni. Na ugye.
2015. szept. 11. 11:33
 27/27 anonim ***** válasza:
56%

Ez logikai bukfenc, azt ugye te is látod.

Az hogy két tény között nincs ok-okozati összefüggés, még nem jelenti, hogy kölcsönösen ki is zárják egymást.

Aludni szoktál? És enni is? Jééé, pedig alvással éppen 0-szor lehet jóllakni. "Na ugye."

2015. szept. 29. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!