Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények. Nektek érzékeny...

Keresztények. Nektek érzékeny pont ha a vallásotokat firtatják, és állítják górcső alá?

Figyelt kérdés

Esetleg ha lényegesebb pontokon ingatják,vagy csak fennáll a megingatás lehetősége az személyessé teszi a témát,és akár indulatokat,heves érzelmeket is kiválthat?

Nálatok minden féle képen érzelmi töltetet hordoz a jelen pillanatban vallott álláspontotok?

2013. okt. 29. 20:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Szóval Möbiusz 16 éves, pont. "

Fura, mer csomó helyen csillagász-tanoncként hivatkozott magára, sőt egyszer mintha azt olvastam volna tőle, hogy visszahívták a középiskolájába valami űrkutatással kapcsolatos témában előadást tartani... Na mindegy. Csak ezért gondoltam, hogy tévedsz.

2013. okt. 31. 13:13
 32/33 anonim ***** válasza:

"Ha ezeket megfelelően tálalnám,bizonyítékokkal,és önellentmondásmentes érvrendszerekkel,akkor elvileg akadálytalanul elvetnétek eddigi világképeteket?"

Na, álljunk csak meg!

Nem ez volt az eredeti kérdésed!

A két kérdésnek nem sok köze van egymáshoz. Ha mindkettőre kíváncsi vagy, akkor légy szíves, külön kérdezd meg ezeket.

2013. nov. 1. 00:58
 33/33 anonim ***** válasza:

@ 21.:

Mivel Möbiusz ismét nem nyilatkozott (pedig alkalma lett volna rá, láttam válaszát más kérdésnél), hát ismét kénytelen vagyok én megtenni helyette. Úgy látszik (ismét), hogy bár elég értelmes kissrác néhány területen, de a helyzetkezeléssel, tisztázással még gondjai vannak...

Tehát: Igen, szokott csillagásztanoncként hivatkozni magára. Egész pontosan amatőrként csillagászkodik, ezt is leírta már valahol.

De pl. itt _konkrétan_ azt írta, hogy csillagásznak tanul:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..

Itt viszont azt, hogy magfizikusnak készül:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

(5. válasz, utolsó mondat.)

Ezeket nem nevezném szándékos csúsztatásnak, mert bizonyára így van, simán orientálódhat bármelyik szak felé, még van ideje eldönteni. De ez a fajta fogalmazási pontatlanság megtévesztő lehet, mivel evidensen egyetemi szakokra gondol az ember. (Amint látható az első belinkelt kérdésből, már máshol is jelezte valaki a helytelen nyelvhasználatot; ill. a helyesírás sem a kifejezett erőssége; de mint tudjuk, nem lehet mindenből tökéletesnek lenni. :)

Remélem, így már minden rendben van.

2013. nov. 1. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!