Kitől kell most igazán is félni? Istentől vagy a Sátántól?
A válasz megírásának időpontja: ma 09:33
Sokat ittál?
Pedofilbotrány egy német katolikus elitgimnáziumban
Egy német katolikus elitgimnáziumban több diákot is megerőszakolt két tanár a múlt század hetvenes és nyolcvanas éveiben – jelentette be a tanintézet igazgatója csütörtökön. Számos politikus, üzletember és kutató tanult itt.
Dagad a német jezsuita pedofilbotrány
Új hullámokat kavart szerdára a berlini Canisius-Kolleg jezsuita gimnázium botránya, amelyet azoknak a szexuális erőszakcselekményeknek a leleplezése robbantott ki, amelyeket tanáraik követtek el korábbi diákokon.
Ezek után kitől kell félni?
Nagy gondolkodásra kéztetett amit itt olvastam!
Egyben kicsit megijedtem ezek miatt mert még sohasem olvastam,de viszont nem szabad eliélnünk senkit...
Nem tudjuk ki is a Sátán vagy Isten ki mejikben hisz.
Én személy szerint Isten hívő vagyok de ez nem akadályozhat meg abban hogy feltételezéseim legyenek.
Ezek a dolgok amik itt le lettek írva nagyon régen történtek.Megbízahatatlan források.
Mindenki attól fél amit tapasztalt.Vagy csak kitalált és meg próbálja beadni magának.Nem tudom hogy ezek a feltételezések igazak-e.Mert vannak olyan emberek is a neten akik szabályosan Istent ugymond˝nem csípik˝ ahogy a mai világban mondanák.Szóval mindenki attól fél aki szerinte ˝rossz˝ vagy ˝jó˝.Én Isten félő személy vagyok de ez nem azt jelenti hogy más is engem kellene kövessen van megcáfoljon hogy én miért...
SENKI sem tudja ki a rossz és ki a jó...de mi emberek következtethetünk hogy ő rossz a másik pedig jó...
Ezek csak következtetések.Nem pontos válaszok.Mig nincsenek pontos válaszok(szerintem nem is biztos hogy lesznek)addig mi csak következtetünk...
De ne is tegyünk többet.
Isten az univerzum személyisége.
A sátán pedig az emberekben lakó legmélyebb félelem.
Nem lehet ezeket a dolgokat megszemélyesíteni szerintem. Minden ami a "sátán műve" abból ered, hogy az emberek félnek. Talán elérhető lehetne a földi paradicsom, ha minden ember megvilágosodna és leküzdené a félelmeit, de ha senki sem félne semmitől akkor tulajdonképpen mind halottak lennénk, tehát az élet értelmét vesztené.
Egy biztos, félni fölösleges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!