Betegségektől, járványoktól, természeti katasztrófáktól. Nem istentől vagy sátántól, ezek nem léteznek.
2009. nov. 3. 17:43
12/38 anonim válasza:
az öcsémtől
2009. nov. 3. 17:54
13/38 anonim válasza:
A strucc rugásától kell félni
Az istenek a fejüker estek ^^
2009. nov. 3. 19:39
14/38 anonim válasza:
Nagyon jó a cikk. Istentől nem kell félni. A bibliai történetekben gyakran mindent ráfognak Istenre, mert az akkori emberek a saját világukat vetítették ki. Úgy írták le a történelmi eseményeket, ahogy megélték.
2009. nov. 3. 22:51
15/38 A kérdező kommentje:
Én csak azért készítettem ezt a kérdést,mert nagyon sok az olyan ember aki a keresztény vallást jó dolognak tartja.(semmi bajom velük) De vannak akik erősködnek,hogy minden rossz dolog a Sátán miatt van. Szegény Sátán, mindenki őt cseszteti. Ez olyan mintha azt mondanád,hogy a kenyér a boltban a Sátán miatt drágább.
Szóval ez a kérdés arra irányul,hogy a vallás szerint ki álltal veszett oda több élet.
2009. nov. 3. 22:53
16/38 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy az emberiség történelmében az ateizmus csak most kezdett teret nyerni nyugodtan ki lehet jelenteni azt, hogy az eddigi szőrnyűségekért amik itt a Földön történtem a hívőket lehet felelőssségre vonni. Ebből kifolyólag a vallástól kell félni leginkább. Most nem a kereszténységre gondolok, mert azt már elintéztük. A muzulmán térhódítást kell megállítani.
2009. nov. 4. 00:22
17/38 anonim válasza:
"Én csak kettőtől félek: Istentől, és azoktól, akik nem félik Őt." (Blaise Pascal)
A helyes istenfélelem nem a rettegésből áll, hanem abból az üdvös félelemből, hogy nehogy megbántsam az Istent.
2009. nov. 4. 08:18
18/38 anonim válasza:
Mivel én egyik létezésében sem hiszek,egyiktől sem félek. :)
Vannak az életben sokkal fontosabb dolgok is,mint ezen agyalni.
Létezik?Nem létezik?
2009. nov. 4. 14:18
19/38 anonim válasza:
mindenkinek saját magától
2009. nov. 4. 15:20
20/38 anonim válasza:
Az Istent félni, és Istentől félni nem ugyanaz. Istent úgy féldd, hogy jót cselekszel. A Sátántól pedig félj, s próbálj mérlegelni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!