Ilyenkor mi a helyzet?
"Isten" megmondta, hogyan kell eljárni ezesetben. Vagy mégsem?
Ószövetség:
3Móz 20:10
Ha valaki más ember feleségével paráználkodik, mivelhogy az ő felebarátjának feleségével paráználkodik: halállal lakoljon a parázna férfi és a parázna nő.
Eszerint már rég halálra kellett volna kövezni őket.
Viszont Újszöv. Máté 7:
"Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek."
Na most légy okos. :)
"2 és 19-es válasz és egész jól érzékelem a gúnyt a felém intézett kérdésedben is, a stílusod pedig sértő. Kérdezted a keresztényeket, ők megválaszolták."
Értem,tehát te az egész kereszténységet képviseled egy személyben,úgy ámblokk...Más személyeknek nem tehetek fel kérdést,mert az provokáció,és természetesen ők nem tudják nekem jelezni,ha valami kifogásuk van ellene.Pedig egyenes kérdéseket és válaszokat írtam nekik,mégsem írtak.persze nem erőltetem rájuk,ez az ő döntésük.
"Köszönöm kegyességed..."
Igen,ebben valóban van irónia részemről,mert eléggé úgy érzem,szándékosan veszed magadra a dolgokat,hogy aztán megszólhass,és nagyvonalúan leereszkedve megbocsáss nekem.Őszintén,tévedek? Ha "igent" írsz,elfogadom,nem piszkállak érte,csak kíváncsi vagyok a válaszodra.
"Na most légy okos. :)"
:)
Igen,most valóban okosnak kell lennem,hogy senkit ne sértsek a válaszommal,de sajnos azt hiszem,ez lehetetlen az életben.Ha azt írom,hogy ez nekem is ellentmondásos,mert ugyanaz az Isten nem mondhat két teljesen ellentétes dolgot,valakinek az is sértő lesz.De nem baj.Ez van:)
"Na most légy okos. :)"
Vagy halgass a szívedre!
Pietrosol
Azt súgja,hogy bocsájtsak meg,és fölösleges vitatkozni a témán.Úgyhogy ezt teszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!