A menyországban és a pokolban mit csinálnak egész nap az emberek? Feltételezem nem ugy "élnek" mint a földön
Figyelt kérdés
nem kérek olyan választ köszönöm hogy nem létezik ilyesmi, meg az ember lelke is megszűnik stb.2009. nov. 1. 14:29
32/56 A kérdező kommentje:
basszus télleg ennnyi eszetek van? én nem azt kérdeztem hogy ki hova akar / fog menni erre a kérdésre kb. a 90 % válasz egy nagy sz@r off
2009. nov. 1. 18:08
34/56 anonim válasza:
A mennyországban boldogan élnek állandó napsütés
a pokolban meg kínzó fájdalom uralkodik szerintem
35/56 anonim válasza:
mit káromkodsz kérdezö???te ugy a pokolra kerülsz hogy veled fognak betüzelni!
36/56 anonim válasza:
Számíts arra, hogy a (nem létező) pokolba kerülsz, ha ilyen ótvarul beszélsz. Mondj el 700 miatyánkot, áldozd fel a nyelved a papnak, akkor talán eléred a (szintén nem létező) mennyországot...
37/56 anonim válasza:
17.51:
persze.nagy néger pasik már várnak rád(sex)egész nap ihatod a kamillateát(drog)és sztereóba dübörög a Zámbó Jimi(rákendról)
38/56 anonim válasza:
18.44:nem fog a pokolba kerülni,a káromkodás nem halálos bűn.Ahhoz minimum ölnie kell.Na kicsihuszárok,most lehet licitálni,ki elég bátor a pokolra kerülni?
39/56 anonim válasza:
19:42
ezt a lehetőséget meghagyom másnak :D
40/56 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért nem a HUMOR kategóriába raktad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!