A menyországban vannak wc-k?
Nekem semmi bajom hogy olyan testel vagyunk megalkotva aminek wczni kell.
És remélem hogy a menyországba se valami szellemek leszünk, hanem valami olyasmi ami itt van.
Lehet, hogy a hárfák wckké alakíthatóak?
Vagy azokkal kell szétcsapkodni, vagy a szárnyainkkal?
Ti láttatok már szros szárnyú fekalomán angyalt?
A biblia nem ír róluk, de arró se, hogy NOÉ meg az Állatok hova Wcztek 40 napiga tengeren hánykolódva.
Jó tele lehetett az a hajó, lehet azért is futott zátonyra az Araráát hegyén, vagy talán maga a hegy "képződött" a hajó alá 40 nap alatt..
Szia!
Bár a kérdést kicsit profánnak tartom, néhány apró hozzáfűzésem lenne azért ehhez a témához. Először is fontos tudni, hogy a feltámadás után csak egy bizonyos időre (Bibliai 1000 esztendő) leszünk a mennyben, ahol igen komoly munkát fogunk végezni (lásd Jelenések könyve 20. fejezet).
Ezután az Isten újjáteremti a Földet, és a megváltottak ezen az új földön fognak élni, Isten eredeti terve szerint (Lásd Jelenések könyve 21-22. fejezetek). Arról, hogy hogyan intézzük a kérdésben felvetett dolgainkat természetes módon nem ír a Szentírás, mert ennél sokkal fontosabb információkat közöl.
Üdv. Péter
Helló Péter
Nem örökké tart a menyország? Csak ezer év komoly meló, aztán vissza a földre??
Mondjuk rá ezer év munka után nem is árt egy kis szabi.
Én még azt se tudom hogy délután esik az eső, nem az hogy a menyországba mi lesz.
Mié kell melózni a menybe, az angyaloknak kell segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!