Isten miért engedi hogy az apukám rákos legyen?
Chuck Norris könnye gyógyítja a rákot, hozzá imádkozz!
Viccet félretéve: nincs isten! Mindenesetre a deutérium mentes víz terápiáról sok jót hallottam, nézzetek utána!
Miért van az,hogy sokaknál Isten neve szinte csak akkor kerül elő,ha vádaskodni kell? Sokan elhitetik magukkal,hogy képesek felelősséget viselni az életükért,nincs szükségük Istenre,aztán ha baj van,Őt vádolják. Miért engedi? Miért akarja?
Kedves Kérdező! Nem akarlak megbántani Téged,ráadásul nem tudom,hívő vagy-e?
Ha nem,akkor tulajdonképpen azt vádolod,akinek a létezésében nem is hiszel. Ha hívő vagy:
Tudom,nehéz elfogadni,amikor egy közeli családtagot szenvedni látsz- nehéz ilyenkor hinni Isten jóságában. Én úgy gondolom,életünkben és halálunkban is Isten kezében vagyunk. De ez nem jelenti azt,hogy soha nem történik semmi rossz,ez nem jelenti azt,hogy elkerülhetünk minden szenvedést,sőt, a halált is. Ami velünk történik,sok esetben tetteink következménye. A rákbetegség az esetek túlnyomó többségében a genetikai hajlam mellett az életmód eredménye. Nem "baleset",nem olyasvalami,amit Isten küld ránk,mert kegyetlen. Általában az ember okozza magának. Hiszem,hogy Isten nem árt senkinek,és nem akar rosszat senkinek,de ez nem jelenti azt,hogy kötelessége mindenkit megmenteni,és mindent úgy alakítani,ahogy az ember elvárja.Aki viszont kész rábízni magát,akármi történjék is,el tudja fogadni. Akkor is,ha meggyógyul,akkor is,ha nem.
Egy ilyen betegség,akármennyire félelmetes is,jó alkalom arra,hogy az ember magába nézzen. Hogyan élt eddig? A betegség szinte mindig annak a következménye,hogy megbomlott a belső egyensúly valakiben. A feldolgozatlan problémák,a mérgező,káros gondolatok,negatív hozzáállás,önmagának-másoknak való megbocsátásra képtelenség,békétlenség mellett a stressz,túl sok aggodalom,túlhajtás,rossz táplálkozás,egészségtelen életmód mind-mind olyan faktor,melyek együttállása elvezethet a rákhoz. Ilyenkor nem a csodagyógyszerek a leghatásosabbak,hanem ha az ember szembenéz önmagával,múltjával,emberi viszonyaival,és megkísérel változtatni az életén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!