Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten miért engedi hogy az...

Isten miért engedi hogy az apukám rákos legyen?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 16:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem engedi, ő akarja, hogy apukád rákos legyen, különben nem lenne az.
2013. aug. 31. 20:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Az élet szentsége talán a rákos sejtekre is vonatkozik.
2013. aug. 31. 22:06
 13/23 anonim ***** válasza:

Chuck Norris könnye gyógyítja a rákot, hozzá imádkozz!

Viccet félretéve: nincs isten! Mindenesetre a deutérium mentes víz terápiáról sok jót hallottam, nézzetek utána!

2013. szept. 1. 17:43
 14/23 anonim ***** válasza:
A deuteriumot felejtsd el! Csak lehuzas!!! A deuteriumot az atomeromuvekben hasznaljak, igy azt a vizet lazan kiontenek, ehelyett eladjak ketsegbeesett embereknek, sok penzert. Egeszsegugyis vagyok, egy kedves patologus ismerosommel is beszeltunk errol, tenyleg csak atveres! Bocsanat az off-ert.
2013. szept. 1. 22:14
 15/23 Salx Narval ***** válasza:
Sajnos a választ nem tudom, szegénykém. De materialista létemre, teljes szívemből kértem, hogy segítsen rajta, ha létezik.
2013. szept. 2. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
A reaktoroknál desztillált vizet és nem deutérium megvonásosat használnak... nagy különbség!
2013. szept. 2. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Értelmetlen ilyen kérdést feltenni, nincs rá válasz a kereszténység ideológiáján belül, csak maszatolás.
2013. szept. 3. 14:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Isten nem akarja h bárki is beteg legyen.Mivel egy tökéletlen,bűnös világban élünk elkerülhetetlen h ne érjen minket baj. Sátán a világ uralkodója azt akarja h a sok bajért Isten okoljuk, pedig épp ő az aki miatt szenvednünk kell.
2013. szept. 4. 12:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Isten mindenható nem? Tegyen valamit! A zsidóknak annyit segített, hogy csak na, abban a mesében. A mostani népek közül egynek se, pedig ők se voltak olyan "hű de hűséges" nép.
2013. szept. 4. 12:03
 20/23 Tyler913 ***** válasza:

Miért van az,hogy sokaknál Isten neve szinte csak akkor kerül elő,ha vádaskodni kell? Sokan elhitetik magukkal,hogy képesek felelősséget viselni az életükért,nincs szükségük Istenre,aztán ha baj van,Őt vádolják. Miért engedi? Miért akarja?

Kedves Kérdező! Nem akarlak megbántani Téged,ráadásul nem tudom,hívő vagy-e?

Ha nem,akkor tulajdonképpen azt vádolod,akinek a létezésében nem is hiszel. Ha hívő vagy:

Tudom,nehéz elfogadni,amikor egy közeli családtagot szenvedni látsz- nehéz ilyenkor hinni Isten jóságában. Én úgy gondolom,életünkben és halálunkban is Isten kezében vagyunk. De ez nem jelenti azt,hogy soha nem történik semmi rossz,ez nem jelenti azt,hogy elkerülhetünk minden szenvedést,sőt, a halált is. Ami velünk történik,sok esetben tetteink következménye. A rákbetegség az esetek túlnyomó többségében a genetikai hajlam mellett az életmód eredménye. Nem "baleset",nem olyasvalami,amit Isten küld ránk,mert kegyetlen. Általában az ember okozza magának. Hiszem,hogy Isten nem árt senkinek,és nem akar rosszat senkinek,de ez nem jelenti azt,hogy kötelessége mindenkit megmenteni,és mindent úgy alakítani,ahogy az ember elvárja.Aki viszont kész rábízni magát,akármi történjék is,el tudja fogadni. Akkor is,ha meggyógyul,akkor is,ha nem.

Egy ilyen betegség,akármennyire félelmetes is,jó alkalom arra,hogy az ember magába nézzen. Hogyan élt eddig? A betegség szinte mindig annak a következménye,hogy megbomlott a belső egyensúly valakiben. A feldolgozatlan problémák,a mérgező,káros gondolatok,negatív hozzáállás,önmagának-másoknak való megbocsátásra képtelenség,békétlenség mellett a stressz,túl sok aggodalom,túlhajtás,rossz táplálkozás,egészségtelen életmód mind-mind olyan faktor,melyek együttállása elvezethet a rákhoz. Ilyenkor nem a csodagyógyszerek a leghatásosabbak,hanem ha az ember szembenéz önmagával,múltjával,emberi viszonyaival,és megkísérel változtatni az életén.

2013. szept. 4. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!