Isten miért engedi hogy az apukám rákos legyen?
Édesapád kérje Istent, hogy küldjön az életébe valódi felkent keresztény embert, aki el fogja segiteni édesapádat Istenhez, és a vele való szövetségkötéshez.Amennyiben ez megtörténik, Isten fog rajta segíteni.
De neki saját magának kell kimondania a szájával és Istenhez fordulnia.
Nincs semmiféle isten.
Természet van, meg biológia.
A rákos sejtek mindenkiben ott vannak, apukád sajnos hajlamos volt rá, így ki is alakult nála. Erős hittel le lehet győzni ezt is. Nem istenhittel, hanem abban való hittel, hogy meggyógyul (lsd. a sok placebo tabletta).
Kérdező, szívből sajnálom! (nekem is kettő nagyszülőm hunyt el rákban)
Egyébként konkrétan a kérdésre kettő választ tudok elképzelni (aki nem hisz Istenben ne olvassa tovább, és kérem ne pontozzan le, mivel én magára a kérdésre válaszolok):
-Isten az Ószövetség szerint többíziglen megbünteti az embereket a bűnei miatt. Mivel az egész emberiség bűnös, ezért van szenvedés és kín a Földön.
-Isten mindenható ugyan, de sokmindent hagy magától történni a földön, mivel nem vagyunk robotok se mi, se a természet. Édesapád vagy sok mérget vitt be a szervezétbe, vagy nem tudom mi pontosan a rák okozója, ezért rákos lett...
Egyébként a miértjére az orvostudomány adhat magyarázatot, a hit csupán kitartást ad, és hogy "megbékélve" készüljön fel a legrosszabbakra, ha netán súlyosbodna az állapota...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!