Az ateisták miért lapítanak ahányszor szóba kerülnek az ősember maradványok hamisítványa?
Állandóan kitérnek a téma elől, ahogy szóba hozza valaki egyből ilyen terelős kérdésekkel védekeznek.
"És Istent ki teremtette?"
vagy
"Isten megtud teremteni egy akkora követ, amit még ősem bír el?"
Miért kell terelni ahogy szóba jön a dolog?Hm?
Miértnem kell elismerni hogy igen csaltunk, vagy valami.
Minek kell lapítani? Mi?
Az a baj Kedves Kérdező, hogy te csak provokálni akarsz itt, és csúsztatásokkal jössz!
Nem térek ki, megpróbálom elemezni amit mondasz.
"Miért nem kell elismerni hogy igen csaltunk, vagy valami."
Nem "csaltunk", hanem egyes tudósok csaltak, akiknek a szenzáció előbbre való, mint az igazság. Az ember már csak ilyen.
És itt már más is írta, attól hogy vannak hamisítványok, a leletek többsége valós, nem hamisítvány.
Nem lapít senki, nem értem, mire gondolsz.
A válaszok elől sem tér ki senki. A mai világban számtalan ember keresi hamisítással a kenyerét. A terméküket magasabb áron akarják eladni, egyszerű bűnözői, vagy kereskedői fogás, akárcsak a régi kínai vázák, vagy a hamisított festmények. Hamisítani csak olyan dolgot lehetséges, amiből van a világban. Ide tartozik a hamis Nike cipő, a márkásnak kikiáltott póló is. Azért gondolom arról nem beszélsz, ki leplezte le az esetet, én személyesen egyről hallottam. Te tudsz többet? Őskori leleteket hamisítani nem könnyű, hiszen többször leellenőrzik őket, a csalás hamar kiderül. Ráadásul itt nincsenek nagy pénzek, mint az antik tárgyak esetén. Nem Michelangelo festmény a dino csont, senki sem ad érte milliárdokat.
A hamis leletek sokasága a vallási ereklyék között található, na azok között meglepő eset lenne, ha egy is valódi lenne...
" Ó egyiptomi vallás, Buddhizmus, Hindu, Muszlim, Iszlám, távol-keleti, indián vallások és még melyeket kihagytam"
Ezeket a vallásokat mind-mind olyan népek találták ki, akiket elhanyagolt Isten a bűneik miatt.
Ezek a vallások csak Isten pótlékok voltak.
Ebből is látcik az embernek mennyire szüksége van Istenre.
De persze az meg sem fordult a fejedben, hogy ők lopkodtak mindent össze a bibliából mi?Te lángelme.
"Felhívom a figyelmet a Sumer és az Ó-egyiptomi vallásra."
Mi van ezekben a vallásokban?
Hogy Ré-Atum köpött egyet, és ebből lett a levegő?
Vagy Az embereket akkor teremtette Ré-Atum, mikor Su és Tefnut kóborlásaik során eltévedtek a sötét pusztaságban. Ré-Atum elküldte a szemét hogy fellelje őket, és a megtalálásukkor hullajtott örömkönnyeiből lettek az emberek?
Vagy mivan ezekben a vallásokban, hogy ennyire emlegeted őket?
"Azért kell lapítani, mert hülyék vagytok, és nem érvelni akartok, hanem hittéríteni vagy csak a saját nézeteiteket igazolni. Tehát odaáig el kéne jutni a logikában, hogyha pl az ember autójának durrdefektje van, akkor nem kezdi el szajkózni, hogy ez a gumi vacak meg az összes autó vacak stb. Mert erről van szó, ha az ember elismerné, hogy léteznek hamisítványoka, akkor jönne az, hogy az összes hamisítvány, miközben ez nem igaz, a kettőnek egymáshoz semmi köze, és egy hamisítvány nem jelenti, hogy a többi is az. Innentől fogva magatoknak köszönhetitek, hogy az ember nem megy bele korrekt vitába, inkább alapozunk blöffre és átverésre, mert sajnos többször hoz eredményt, mint az érvelő vita. Nem tudom hol halottam, de nagyon igaz: egy galambbal nem lehet sakkozni, mert te akármilyen jó vagy, nem győzheted le, aki még a játékszabályokat sem ismeri."
Pfff Néhány turbó ateista még érvelni se tud.
"Nem "csaltunk", hanem egyes tudósok csaltak, akiknek a szenzáció előbbre való, mint az igazság."
Lehet, de míg ti egy kalap alá veszitek az összes hívőt a keresztes háború, és inkvizicióval addig énis ezt fogom tenni.
Jézus az igazságosságra tanított minket, és ez így igazságos.
"A tévedések és csalások nem csak kiderülnek, de nyilvánosságra hozzák és kijavítják őket. Innentől kezdve nem tudom mi a baj."
Aha persze.
Mint a vakbélnél mi?
Régen úgy gondolták nincs semmi funkciója "evolúciós maradvány" egy csökevény.
Ám most mikor kiderült hogy mégis van funkciója, jönnek itt a gagyi elméleteikkel, hogy hát igen ettől még evolúciós maradvány, csak funkciót váltott.
Ezt nevezed te javításnak?
Ez már csak terelés.
Hülyékkel nem jó vitatkozni, mert legyőznek a rutinjukkal!
Bár te inkább egy igazi kretén vagy!
Mi köze van az ősember maradványoknak ahhoz, hogy van Isten vagy nincs? Nem értem.
Itt van Pierre Teilhard de Chardin ( [link] világhírű TEOLÓGUS, SZERZETES és PALEONTOLÓGUS(!). Ázsiában és Afrikában kutatott ősemberleletek után.
Lehet, hogy pont ő hamisította a leleteket?
"Ám most mikor kiderült hogy mégis van funkciója, jönnek itt a gagyi elméleteikkel, hogy hát igen ettől még evolúciós maradvány, csak funkciót váltott."
Miért zárja ki egyik a másikat?
Tudod kedves kérdező az ereklyék között is van hamis, de ebből nem következik, hogy mind hamis. Ennek ellenére te ugyan azt fogod csinálni, amit az ateisták. Nem fogsz beszállni ebbe a vitába, hiszen te is tudod jól, hogy az egyház nem tökéletes és hogy egyes papok szintén elcsábulnak a rossz felé (főleg a középkorban viselkedett undorító módon az egyház, amiről te szintén tudsz), de ezt nem fogod bevallani ütő kártyát adva az ateistáknak.
A hamis ereklyék ugyan abból az indíttatásból készültek, mint a hamis ősember maradványok, mint a hamis ereklyék: Figyelemfelkeltés (bibibí a mi templomunkban még ilyen is van/nézzétek mit fedeztem fel), anyagi haszon (sokan jönnek -> sok búcsúcédula fogy/adjatok támogatást a másik kutatásomra is)
Amúgy nem értem, hogy mit pattogsz, hiszen az egyház hivatalos álláspontja szerint az evolúció nem mond ellent a Bibliának, mert a teremtéstörténetet nem szó szerint kell értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!