Az ateisták miért lapítanak ahányszor szóba kerülnek az ősember maradványok hamisítványa?
Állandóan kitérnek a téma elől, ahogy szóba hozza valaki egyből ilyen terelős kérdésekkel védekeznek.
"És Istent ki teremtette?"
vagy
"Isten megtud teremteni egy akkora követ, amit még ősem bír el?"
Miért kell terelni ahogy szóba jön a dolog?Hm?
Miértnem kell elismerni hogy igen csaltunk, vagy valami.
Minek kell lapítani? Mi?
A Biblia egy halandzsa! Össze van lova a Sumer vallásból és az Ó-egyiptomi vallásból! A keresztény papok kilencven százaléka tudatosan hazudik, a maradék, meg elvakultságból. Ez nem azt jelenti, hogy az ősembert nem hamisították! Azt is hamisították! Darwin elmélete csupán a hitre tud támaszkodni, mint a biblia! Egy szinten vannak. Ki-ki honnan kapja a fizetését!
Ateista vagyok a ti megfogalmazásotokban! Nem hiszek a hazug keresztény isten-tanításban! Az evolúcióban, Darwinban sem hiszek! Erre varrjál gombot! Az is hazugság! Hogy mi volt valójában? Honnan jöttünk? Honnan származunk? Nem! Én sem tudom! Persze attól, hogy én nem tudom, még nem létezik sem isten, sem evolúció! Majd kiderül! Nem olyanok fogják kideríteni, mint ti, mert ti a templomban fogtok hókusz-pókuszolni, míg egy két embernek erre megy rá az élete, de még veletek is meg kell küzdenie!
"Össze van lova a Sumer vallásból és az Ó-egyiptomi vallásból!"
Ezt a spirits of eriduról szedted?
Mert egyedül azon a gusztustalan oldalon állítanak ilyesmiket "össze lett lopkodva"
Nevetséges.
"A keresztény papok kilencven százaléka tudatosan hazudik, a maradék, meg elvakultságból."
Na áljon meg a menet!
A kereszténység nem hazudik.
Régebben mikor még nem voltam vallásos, annyit tudtam a kerszténységről, hogy a biblia megtanít olyan dolgokra mint a szeretet, jóság, hogyan értékeld az életed, tiszteld a másikat, meg ilyenek.
Szóval éngem ezekre a dolgokra meg is tanított, sőt sokkal többet adott a keresztény hit, mint amit vártam.
És akkor hol itt a hazugság?
A keresztény vallás ezt ajánlja fel, és meg is adja.
Akkor kérdezem én, mi a kereszténységben a hazugság ha meg adja amit beígér?
"az, hogy elofordult hamis lelet, nem jelenti, hogy az osszes lelet hamis."
A maradékot meg szándékosan félreértelmezik.
Nem "összeszedtem". Vallástörténelemmel foglalkoztam és foglalkozom ma is. Ha kihúzzátok a fejeteket a homokból, el szabad olvasni sok olyan dolgot is, amelyik nem csak a zsidó isten imádatáról szól! Sumer vallás, Ó egyiptomi vallás, Buddhizmus, Hindu, Muszlim, Iszlám, távol-keleti, indián vallások és még melyeket kihagytam. Felhívom a figyelmet a Sumer és az Ó-egyiptomi vallásra.
Ismerd meg tüzetesen, majd utána olvasd el az Ószövetséget (Tora), az Újszövetséget. Könyvtárakban, klasszikus könyv formájában, ha az internet nem megbízható! Azután alkoss véleményt Te magad. Olvasás és ismeretek nélkül, mutogatni...???
Annyira iritál amikor azt olvasom,hogy ,,az öldöklő isten ezt tette vagy azt tette,, de általában egyik nagyokos sem veszi a fáradságot,hogy utánna nézzen annak amit feltételez. Pl Sodoma megérdemelte amit kapott? Igen meg! Ma is azt kéne tegye. Félreértés ne essék ezzel a kijelentésemmel nem az úr döntéseit vonom kétségbe hanem csak azt,hogy ha akkor ez megtörtént ma is megtörténhet bármelyék pillanatban.
Úgyhogy tisztelettel megkérem önöket,hogy mielöt megvádolják Istent,nézzenek utánna annak amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!